News Flash:

Stire de ULTIM MOMENT despre Loredana Chivu! A luat o doza foarte mare de somnifere si din nefericire…

9 August 2017
1496 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana chivu la piscina2

De ce vrea Loredana Chivu sa renunte la somnifere? A fost la un pas de moarte dupa ce a inceput sa aiba probleme cu inima din cauza acestora.


Loredana Chivu duce o lupta crunta cu ea insasi ca sa renunte definitiv la somnifere. Blondina e dependenta de ele, dupa cum a si declarat, si face eforturi marete ca sa scape de acest “viciu”. Toate acestea abia dupa ce a fost la un pas de moarte si a ajuns la spital cu probleme de inima!

 

Loredana Chivu ia somnifere de cativa ani. Blondina nu reusea sa adoarma fara niste picaturi puternice, din cauza programul dezordonat pe care-l avea cand pierdea noptile pe la emisiuni tv sau prin cluburi unde onora contracte. (Vezi AICI de ce doarme Loredana imbracata in lenjerii intime sexy) La asta au contribuit si problemele personale, gandurile, care ii furau efectiv somnul. A luat somnifere, a marit doza de capul ei pana a inceput sa aiba probleme serioase de sanatate. Nu o data s-a intamplat ca Lore sa ajunga la spital din cauza dozei prea mari de picaturi.


Cea mai mare sperietura a trans-o insa in urma cu cateva luni cand i s-a facut rau si a ajuns de urgenta la spital. In urma investigatiilor amanuntite, si dupa ce au pus-o pe picioare, medicii i-au explicat ca are probleme cu inima din cauza acestor somnifere.

 

“Am avut probleme cu inima la inceputul anului tocmai din cauza somniferelor pentru ca luam o doza foarte mare. M-a speriat foarte tare domnul doctor cand mi-a spus lucrul acesta. Mi s-a facut rau, mi-a crescut tensiunea, mi s-au infundat urechile si am ajuns la spital. Mi s-a facut EKG, si alte analize si mi s-a spus ca am probleme cu inima. Mi-au prescris tratament. Acum sunt bine, merg frecvent la control. Am incercat sa las somniferele, dar am revenit la ele. Eu sper ca… cu ambitia mea… o sa reusesc sa renunt de tot la ele. Am micsorat doza, fac sport mai mult ca sa obosesc si incerc sa nu ma mai stresez cu toate problemele, sa ma pun pe mine pe primul loc. Linistea mea conteaza cel mai mult”, ne-a spus blondina recent.



In decursul anilor, Loredana a consultat mai multi psihologi, psihiatrii care sa o ajute sa scape de dependenta de somnifere. Pana la urma, ea a ajuns la preot si parea ca discutia cu el a avut efect asupra ei.

loredana chivu somnifere sperietura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006739 (s)