News Flash:

Stii ce fantezii are partenerul tau? Afla aici

18 Februarie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
fanteziee

Orice femeie isi doreste un iubit pasional, care sa o poata "multumi" in dormitor, sexul fiind de departe unul dintre cele mai importante aspecte ale oricarei relatii. Insa nu trebuie sa uiti ca nu doar placerea ta este importanta. Daca esti hotarata sa ii oferi iubitului tau momente de neuitat, ai face bine sa afli care sunt cele mai picante fantezii ale barbatilor. Esti pregatita sa afli despre ce este vorba? Atunci citeste in continuare:

Barbatii adora sa vada o femeie in timp ce se autosatisface. Da, ai citit bine, cu siguranta iubitul tau ar vrea sa te priveasca atunci cand iti provoci singura placere, asa ca nu mai sta pe ganduri si indeplineste-i acest vis. Sfat: Fa acest lucru in timpul preludiului, mai mult ca sigur atmosfera va deveni incendiara in scurt timp, iar partenerul tau nu te va uita prea curand.

Orice barbat isi doreste ca sexul sa fie distractiv. Tocmai de aceea, fii intelegatoare si da dovada de umor, mai ales atunci cand simti ca situatia ar putea deveni penibila. Nu conteaza daca nu iese totul "ca la carte", orice ar fi radeti impreuna si incercati oricand lucruri noi, lasati prejudecatile la o parte si bucurati-va unul de celalalt. Barbatii adora femeile dezinhibate, care au initiativa.

Barbatii vor sa fie ghidati. Daca vrei ca iubitul tau sa iti cunoasca cele mai "fierbinti" zone, nu ar fi rau sa iei atitudine si sa ii arati despre ce este vorba. Asa ca, data viitoare ghideaza-l chiar tu spre acestea si spune-i care sunt preferintele tale. In acest fel, veti avea de castigat amandoi, el isi va implini o fantezie, iar tu vei avea parte de mai multa placere ca oricand...

Orice barbat isi doreste o iubita "obraznica". Cu siguranta stiai acest lucru, asa ca nu este cazul sa faci pe nestiutoarea. Lasa ideile preconcepute la o parte si arata-i iubitului tau cat de mult il doresti. Ia chiar tu initiativa si arata-i ce pozitii sexuale ai vrea sa experimentezi mai des. De asemenea, poti sa il surprinzi cu o lenjerie hot din piele, asa ca nu ar fi rau sa faci in curand o vizita la un sex shop.

Orice barbat prefera ca iubita lui sa aiba initiativa. Stii deja ca acelasi lucru repetat la infinit te va plictisi in cele din urma, indiferent de situatie. Asa ca fii deschisa sa incerci lucruri noi, in acest fel relatia nu va deveni plictisitoare. Nu mai pierde vremea si documenteaza-te, descopera tehnici si pozitii noi si "informeaza-l" si pe iubitul tau.

Barbatii adora femeile spontane. Ce ar fi sa ai mai mult curaj si sa iti surprinzi iubitul cu o propunere "indecenta"? Arata-i ca il doresti si nu te sfii sa iei atitudine. Nu trebuie sa fie barbatul cel care ia mereu initiativa, vremurile s-au schimbat, iar tu trebuie sa tii pasul cu ele. Asa ca data viitoare cand ai chef de sex, nu uita sa ii arati acest lucru partenerului tau..

Uneori, barbatii prefera sa nu faca nimic, in timp ce tu detii controlul total. Ce ar fi sa il domini complet si sa ii arati latura ta "salbatica"? Atat timp cat ai incredere in tine, cu siguranta vei reusi sa il "innebunesti" cu atitudinea ta.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai picante fantezii ale barbatilor, asa ca nu mai sta pe ganduri si treci la fapte. Este bine sa aduci un plus de noutate din cand in cand, acesta fiind singurul mod prin care poti sa mentii vie relatia voastra.


orice femeie iubit pasional barbatii autosatisface obraznica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006010 (s)