News Flash:

Stelian Tanase ar putea fi demis

12 Mai 2015
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
stelian tanase
Comisiile reunite pentru buget, finante si banci ale Camerei Deputatilor si Senatului au dat, marti, un aviz negativ contului de executie bugetara al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) pe anul 2014, cu 20 de voturi "pentru" si doua "abtineri" (UDMR).
Astfel, potrivit presedintelui Comisiei pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, Viorel Stefan, avizul negativ va fi transmis Comisiilor reunite pentru cultura si media ale Parlamentului, care urmeaza sa stabileasca data la care va fi convocata sedinta comuna.
Avizul negativ dat de Comisiile pentru buget, finante si banci reprezinta primul pas privind demiterea lui Stelian Tanase din functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv).
La sedinta comuna a Comisiilor pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor si Senatului au participat, din partea Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Camelia Patru, director al Departamentului Economic al SRTv, si Liviu Nicolescu, director al Directiei Studiouri Centrale din TVR.
Intrebati cum a fost posibil sa se ajunga la o pierdere financiara "uriasa" in SRTv din cauza penalitatilor la esalonari datorate ANAF, Camelia Patru a spus: "Prima pierdere a esalonarii s-a petrecut in decembrie 2013, ca urmare a acestei pierderi s-a primit din partea ANAF o penalizare de 33,777 milioane de lei, care urma sa fie scadenta pe data de 8 aprilie 2014. Suma asta de 33 de milioane trebuie sa o punem in contrapartida cu incasarile pe care le are SRTv lunar, care sunt in jur de 25 si 26 de milioane de lei, asta se ruleaza in fiecare luna prin contul SRTv. Asta inseamna ca, pentru a putea plati aceasta datorie, va insemna ca o luna si jumatate sa nu platesti nimic pentru a putea plati aceasta datorie", a spus Camelia Patru.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004843 (s)