News Flash:

Stela Popescu vorbeste despre boala care o chinuie de ani buni. „M-am obisnuit”

2 Octombrie 2017
1499 Vizualizari | 0 Comentarii
stela
Indragita actrita a marturisit, in urma cu cativa ani, ca sufera de diabet, dar ca deja s-a obisnuit cu afectiunea pe care o tine sub control de multa vreme.
Spumoasa ca de obicei, colega de scena a lui Alexandru Arsinel ne-a declarat ce face inainte de fiecare ritual de infrumusetare, scrie stirilekanald.ro
„Inainte sa ma demachiez si sa ma cremuiesc, iau pastile jumatate de ora.  Ma simt foarte bine, doar ca nu suport caldura. Vara, cand nu am turnee, ma retrag in oaza mea de liniste, pe litoral”, a spus actrita.
In cartea ei de bucate „Gateste moldoveneste cu Stela Popescu”, vedeta a facut referire si la boala ei „pacatoasa”.
„Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce? Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ». Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scrie colega de scena a lui Alexandru Arsinel.
Marea actrita are un regret apasator cand vine vorba despre dieta ei obligatorie. „De obisnuit m-am obisnuit, dar mi se mai face pofta de un strugure si parca as da si eu noroc si as bea o gura de vin sau de sampanie. Bauturile alcoolice sunt insa la fel de periculoase ca o prajiturica asa ca ma abtin de la ambele.”, spune Stela Popescu.

indragita actrita spumoasa alexandru arsinel stela popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009536 (s)