News Flash:

Steaua sau Tg. Mures? Astazi aflam campioana Romaniei

28 Mai 2015
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua basel1
La capatul unui retur de vis, CSMS Iasi va arbitra lupta la titlu in Liga I! Iesenii pot decide daca titlul de campioana a Romaniei merge in capitala, la Steaua Bucuresti sau in Ardeal, la ASA Targu Mures. Inaintea ultimei etape din Liga I defotbal, Steaua este lider, cu 2 puncte avans fata de ardeleni. Calculele sunt simple. Daca Steaua bate la Iasi, iese campioana indiferent de rezultatul meciului de la Targu Mures, dintre ASA si Otelul Galati. In schimb, daca trupa lui Gigi Becali (care este asteptat la Iasi in aceasta dimineata) pierde sau remizeaza in Copou, iar Muresul bate Otelul, atunci titlul va fi castigat de echipa pregatita deLiviu Ciobotariu, fost antrenor la CSMS Iasi.

De partea cealalta, pentru ieseni singura miza ramane ocuparea locului 10 in clasament, pozitie care poate fi ocupata chiar si cu un esec in fata Stelei, daca Viitorul pierde la Botosani. Italianul Nicolo Napoli spera sa încheie cu un rezultat bun un retur fantastic pe banca Iasului. Chiar daca, scapata matematic de retrogradare, CSMS nu a mai jucat nimic în ultimele doua etape, cu CFR Cluj si Pandurii, tehnicianul spera ca elevii sai sa-si revina si sa dea totul pe teren în fata Stelei.  

"Meciul de mâine este foarte important, decisiv. Steaua joaca pentru campionat, noi evoluam pentru pozitia din clasament. Vrem sa dam totul pe teren în fata Stelei. Oaspetii vin aici sa câstige meciul si campionatul, dar eu îmi doresc ca baietii sa dea suta la suta în terenul de joc. Nu mi-au placut ultimele doua meciuri pe care le-am facut, în special cel cu Pandurii. Nu am existat în teren la Tg. Jiu si nu vreau sa se întâmple la fel în partida cu Steaua", a declarat Nicolo Napoli. Tehnicianul italian spune ca miza echipei din Copou este clasarea în primele zece pozitii. "Eu nu stiu ce prima le-a promis domnul Florin Prunea baietilor. Stiu ca aceasta este meseria noastra, trebuie sa facem un meci foarte bun pentru clasament. Stiu ca avem prima ca sa ajungem la locul 10 si stiu ca, daca nu facem puncte, pierdem toti banii din prima pe care o avem. Probabil domnul Prunea la acest lucru s-a referit. Daca terminam pe locul 10, luam prima pentru tot ce am lucrat noi în tur si retur", a punctat Napoli. Acesta sustine ca nu a discutat în mod special cu Alex Cretu, jucator care a fost curtat de Steaua în iarna: "De ce sa am o discutie speciala cu Cretu? Eu discut cu toti jucatorii din lot, nu cu unul singur. El este profesionist si daca va intra pe teren trebuie sa-si faca meseria, sa încerce sa joace bine pentru echipa sa". 

Napoli nu va conta în meciul de astazi (ora 20:00, Digi Sport 1) pe Grahovac, Braga, Onduku si Voicu, toti din motive medicale. În schimb, portarul Caparco este apt de joc si va apara din primul minut poarta Iasului în meciul cu Steaua. În primul unsprezece va reveni si Milan Mitic, suspendat în partida de la Targu Jiu. 

Biletele in sectorul stelist se vor vinde joi, între orele 14:00 si 19:00

Clubul din Copou a anuntat ca biletele alocate fanilor Stelei, 500 la numar, vor fi puse în vânzare în ziua meciului, joi, în intervalul orar 14:00 - 19:00. Altfel, din cele 1.500 de bilete ramase spre vânzare astazi, au mai ramas 300.

"Pentru sectorul suporterilor Stelei, biletele vor fi puse în vânzare joi dupa-amiaza, la ora 14:00, iar pentru celelalte sectoare mai sunt doar 300 de tichete. La intrarea în stadion, fiecare suporter va primi programul de meci care va include postere cu fiecare jucator iesean. Avem rugamintea ca la iesirea jucatorilor pe teren fanii echipei din Copou sa ridice posterele în sus, pentru a crea astfel o atmosfera frumoasa", a declarat directorul de marketing al clubului CSMS Iasi, Sergiu Melinte.

csms iasi liga i steaua bucuresti fotbal gigi becali liviu ciobotariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004277 (s)