News Flash:

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a spulberat-o in deplasare pe vicecampioana Cehiei

3 August 2017
906 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua city
FCSB a invins, scor 4-1, pe Viktoria Plzen si a obtinut calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, avand asigurata automat prezenta in grupele Europa League. In tur, cele doua echipe au remizat, pe Arena Nationala, scor 2-2.
FCSB a reusit sa se califice in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus cu 4-1 in returul cu Viktoria Plzen. In tur a fost 2-2. Becali spune ca se astepta la o victorie clara, deoarece jucatorii lui Nicolae Dica sunt mult mai valorosi.
Vicecampioana Romaniei s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, motiv de bucuri extrema pentru Gigi Becali. Patronul FCSB spune ca se astepta la o victorie clara, dar ca a avut emotii. Insa numai pana la golul lui Teixeira, care a facut 2-1. Becali l-a remarcat pe mijlocasul portughez, dar l-a laudat si pe Balasa:
”Bucurie, bucurie, bucurie asta mi-a dat Maica Domnului! Teixeira e cel mai bun jucator din echipa asta! Le-am spus ca trebuie sa le dam doua sau trei goluri si le-am dat patru! E adevarat ca se vad investitiile, sa castigi 4-1 in deplasare in meci european e mare lucru. Am spus ca ne vom califica si ne-am calificat usor. Usor inseamna sa stai relaxat in fata televizorului in ultimele 30 de minute. Asta inseamna foarte usor, sa stai ca patron si sa te uiti relaxat.
La 3-1 nu am avut nicio emotie, stiam ca avem schimbari de facut... Eu cred ca toata lumea sa inteleaga si sa inchida gura in fata Stelei. Noi suntem vicecampionii Romaniei, care ne-am calificat in play-off-ul Ligii Campionilor.
Nu mai conteaza cu cine cadem in play-off, conteaza ca Dumnezeu mi-a dat, la ora asta, inca 12 milioane de euro. Atat incasez cu tot cu bilete. Sunt atat de bucuros incat nu ma mai intereseaza niciun jucator la ora asta. Am plans si am transpirat de bucurie! Vom lua doi fundasi, ce mai conteaza acum? Nu mai conteaza, vom lua de toate, o sa vedeti... Cred ca la play-off vor fi 55.000 de oameni, nu mai conteaza ce adversar avem. Voi sa-i spuneti FCSB si eu sa iau zeci de milioane... As vrea sa picam cu TSKA Moscova.
Despre golul lui Balasa: Pana acum aveam iluzie optica. Ziceam ca intra mingea in poarta si nu intra. Acum am zis ca nu intra si a intrat. Cand am fost in vestiar, i-am zis lui Balasa ca l-as pune pe el capitan, ca e razbonic, ca da razboaie”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.
Au marcat: Krmencik 64' / Balasa 27', Teixeira 71', Tanase 76', Alibec 79' pen.
0-1: Mihai Balasa inscrie cu un sut de la 30 de metri, din lovitura libera.
1-1: Krmencic marcheaza dupa ce Reznik a recuperat o minge din piciorul lui Momcilovic, care a intarziat sa degajeze.
1-2: Teixeira profita de o greseala a fundasilor adversi, trage puternic, din marginea careului, sub bara si o readuce pe FCSB in avantaj.
1-3: Florin Tanase ajunge la o minge trimisa bine pe culoar de catre Alibec si il invinge pe portarul advers cu un sut de la 15 metri.
1-4: Denis Alibec transforma cu siguranta o lovitura de pedeapsa obtinuta de Filipe Teixeira.
Viktoria Plzen: Bolek - Reznik, Hejda, Hajek, Havel - Zivulic (Horava 63'), Hrosovsky - Petrzela (Zeman 56'), Kolar (Bakos 77'), Kopic - Krmencik. Antrenor: Pavel Vrba.
FCSB: Nita - Ov. Popescu (Achim 73'), Balasa, Momcilovic, Jr. Morais - Pintilii, Teixeira - Enache, Man (Larie 46'), Fl. Tanase (Gnohere 83') - Alibec. Antrenor: Nicolae Dica.
Cartonase galbene: Petrzela 24', Reznik 26', Zivulic 39', Havel 47', Krmencik 61', Hrosovsky 73', Bolek 79', Bakos 82' / Ov. Popescu 50', Balasa 67', Alibec 84'
Cartonase rosii: Krmencik 89' / -.
Arbitri: Alejandro Hernandez (central), Teodoro Sobrino si Jose Naranjo (asistenti); rezerva: Ricardo De Burgos (toti din Spania).
Observatori: Denis Bastari (Albania), Patrick Kelly (Irlanda).
Stadion: Doosan Arena, Plzen (Cehia).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005318 (s)