News Flash:

Steaua a castigat Cupa Romaniei si a luat eventul dupa 18 ani! Campioana a cucerit toate cele trei trofee interne in 2015: campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii

1 Iunie 2015
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua cupa rom
Formatia Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 22-a oara in istorie, dupa ce a invins, duminica, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, in finala competitiei.
Golurile au fost marcate de Adrian Popa '9 si '53 si Raul Rusescu '48.
1-0: Stanciu a patruns in careu pe partea stanga, a intors pana la Adrian Popa, care a inscris cu un sut de la 12 metri la coltul lung.
2-0: Popa a centrat de pe dreapta, iar Rusescu a inscris cu latul de la 6 metri.
3-0: Stanciu i-a pasat lui Popa, iar acesta a inscris cu un sut de la 18 metri lateral dreapta, mingea lovind in prealabil bara.
Chipciu si Tanase au primit trofeul Cupa Romaniei de la Razvan Burleanu
Capitanii echipei Steaua, Cristian Tanase si Alexandru Chipciu, au primit trofeul Cupei Romaniei-Timisioreana de la presedintele FRF, Razvan Burleanu, duminica, pe Arena Nationala, dupa finala castigata in fata Universitatii Cluj, scor 3-0.
Jucatorii stelisti au primit tricouri albastre si medaliile pentru castigarea Cupei fiind premiati de presedintele FRF, Razvan Burleanu.
Prima oara au fost premiati arbitrii condusi de Alexandru Tudor, premierea fiind facuta de Kyros Vassaras, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Apoi au fost premiati jucatorii Universitatii Cluj, in frunte cu antrenorul Adrian Falub, de catre secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian.
Vassaras, Chivochian si Burleanu au fost fluierati de fanii prezenti.
Universitatea Cluj: Veselovsky - Ciupe, Neag, Cr. Munteanu, Skvorc, Jovanovici (Bambara '56) - Ceppelini (Nuno Viveiros '46), Lungu, Kovacs (Cristocea '67) - Mengolo, Morar. Antrenor: Adrian Falub.
Steaua: Nita - Papp (Rapa '69), Luchin, Varela (Tamas '77), Guilherme - Neagu (Iancu '65), Breeveld - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu - Rusescu. Antrenor: Constantin Galca.
Cartonase galbene: Luchin '71 / Skvorc '24, Jovanovici '56.
Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Vladimir Urzica, in timp ce rezerva a fost Ciprian Dansa.
Asistenti suplimentari au fost George Gaman si Iulian Calin.
Observatori au fost Cristian Nica, Octavian Goga si Aurel Ionescu.
La meci au asistat 37.764 de spectatori.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)