News Flash:

Statul Islamic ameninta intr-un nou mesaj ca-l va ucide pe pilotul iordanian - VIDEO

29 Ianuarie 2015
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Gruparea Statul Islamic (SI) a amenintat din nou, joi, ca-l va ucide pilotul iordanian pe care-l tine ostatic, cerand eliberarea unei jihadiste irakiene, intr-un mesaj audio citit de catre ostaticul japonez Kenji Goto, a anuntat centrul american SITE.
SI vrea un schimb intre irakiana Sajida al-Rishawi si Kenji Goto.
"Daca Sajida al-Rishawi nu este adusa sa fie data in schimbul vietii mele, la frontiera turca, joi, 29 ianuarie, cu o ora inainte de asfintit, ora Mosulului, pilotul iordanian Mia'dh al-Jasaben (Maaz al-Kassasbeh) va fi executat imediat, a declarat Goto intr-un mesaj neautentificat, difuzat pe conturi de Twitter care au legatura cu organizatia.
Aceasta inregistrare a fost postata la cateva ore dupa expirarea ultimatumului prin care SI cerea eliberarea lui al-Rishawi.
Intr-o inregistrare video difuzata marti, SI a amenintat ca-i va executa in termen de 24 de ore atat pe pilotul iordanian Maaz al-Kassasbeh, cat si pe ostaticul japonez Kenji Goto, daca Sajida al-Rishawi nu este eliberata.
Intre timp, Iordania s-a declarat pregatita sa o elibereze pe al-Rishawi, condamnata la moarte in aceasta tara pentru participarea la un val de atentate, in 2005, dar Ammanul doreste in schimb asigurari ca pilotul sau va fi eliberat in viata.
SI subliniaza in mesajul de joi ca propune eliberarea lui Goto in schimbul irakienei, dar nu a pilotului. Insa pilotul este prioritatea Ammanului, inaintea japonezului.

Galerie Video


kenji goto
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008040 (s)