News Flash:

Start la promotiile din sezonul estival, la IULIUS MALL TIMISOARA. Oferte de pana la 80%

29 Iunie 2016
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
promo
La Iulius Mall, fiecare zi fierbinte de varã petrecutã la cumpãrãturi devine o plãcere. Indiferent dacã vrei sã fii in ton cu moda sau sã-ti pregãtesti bagajul pentru concediu, ai acum ocazia sã descoperi promotii ispititoare in magazinele tale preferate. 
Preturile sunt mai mici cu pana la 80%, iar surprizele placute constau si in oferte de genul 1 + al doilea produs cu pret redus. Catalogul complet al ofertelor de nerefuzat este disponibil pe Facebook Iulius Mall Timisoara si pe site-ul www.iuliusmall.com. 
Pentru cei care isi doresc sã plece in vacanþã cu o garderobã nouã, magazinele de imbrãcãminte din Iulius Mall Timiºoara precum Mango, Orsay, Poema, Terranova, Ginette, Leonard Collection,  au tãiat preturile cu panã la 70%. Promoþii de 60% anuntã magazinele Camaïeu si Lee Copper, iar la Desigual, H&M, Invidiauomo, Koton, Motivi, Nissa, Effect, Fanny Lux, Malibu, Mathilde, Off Limits, Secuiana, Stefanel, Steilmann, Tenu de Saf, Tom Tailor, US Polo Assn preturile scad la jumãtate.
La incãltãminte, preturi mai mici cu panã la 70% ii intampinã pe clienti la Amely, iar cu 50% la Ana Cori, Batta, CCC, Office Shoes si Tamaris.
La fel de tentante sunt ºi promotiile brandurilor cu bijuterii ºi accesorii, de panã la 70% la Splend’Or, panã la 50% la Edifice, Kultho si Meli Melo, iar cu 40% la Be in Time.  
Produsele cosmetice, care nu trebuie sã lipseascã din bagajul pentru un concediu reuºit, au preturi speciale in magazinele de specialitate din Iulius Mall: panã la 80% la Sephora, iar Contrast, Pupa Milano, Pro Beauty Shop si The Body Shop panã la 50%.
Magazinele de decoratiuni interioare Ambient Box si English Home vin cu preturi reduse cu 50% la produse selectionate, iar Nobila Casa propune promotii atractive la decoratiuni si accesorii barbeque.

Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat aici! 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006076 (s)