News Flash:

Starea politistului ranit in misiune in Radauti, in continuare critica

8 Decembrie 2017
882 Vizualizari | 0 Comentarii
terapie

Starea politistului ranit marti in timpul unei misiuni in Radauti este in continuare critica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iasi, Marius Dabija.
Potrivit medicului neurochirurg, politistul sucevean se afla in continuare la Terapie Intensiva, unde este tinut in coma indusa, prognosticul fiind in continuare rezervat.

"Pacientul este stabil, intubat, ventilat. Ramane in aceeasi stare critica. Nu a aparut nicio modificare nici in bine, nici in rau. El este stabil hemodinamic si este sustinut de aparate", a spus Marius Dabija.

Politistul de la Serviciul de Actiuni Speciale Suceava a fost grav ranit, marti dimineata, dupa ce a fost atacat cu o sabie in timpul unei perchezitii ce se desfasura la Radauti, potrivit IGPR.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava au desfasurat o actiune pentru destructurarea unei grupari infractionale, fiind efectuate opt perchezitii domiciliare.

La una dintre locuintele perchezitionate, in Radauti, una dintre persoanele vizate l-a atacat si ranit, cu o sabie, pe agentul sef adjunct de politie Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Suceava, "ranindu-l foarte grav la cap si brat", conform IPJ Suceava.

AGERPRES 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005016 (s)