News Flash:

Starea pilotului avionului MiG-21 Lancer, prabusit luni, in judetul Constanta, este buna

14 Iunie 2017
938 Vizualizari | 0 Comentarii
mig prabusit
Medicii de la Spitalul Militar anunta ca starea pilotului avionului prabusit luni in judetul Constanta este buna dupa operatie, acesta fiind constient. Doctorii sustin ca acesta este consiliat psihologic.
"Pacientul este bine post-operator, evolutie favorabila, echilibrat hemodinamic si respirator, constient, cooperant. Inca nu a fost transferat din sectia ATI. Este evaluat zilnic din punct de vedere neurochirurgic, neurologic si pneumologic. Continua tratamentul pentru profilaxia durerii si a ulcerului de stres si antibioterapie. Se mentine gradul de motricitate la nivelul picioarelor. Nu a necesitat transfuzie de sange. Au inceput procedurile de kinetoterapie si mobilizare in pat. Beneficiaza de consiliere psihologica si are suportul familiei", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Spitalului Militar.
Pilotul avionului prabusit luni in Constanta si-a recapatat motricitatea, au declarat, marti seara, reprezentantii Spitalului Militar pentru agentia de presa MEDIAFAX.
Pilotul avionului MiG 21 LanceR prabusit in Constanta a fost operat, marti, timp de peste patru ore. Medicii i-au montat opt sururburi de titan in coloana, pastrandu-i coloana integra. Seful sectiei de neurochirurgie din Spitalul Militar, Marian Mitrica, a spus ca operatia a fost una reusita si ca spera ca pilotul sa-si revina complet in decurs de doua-trei luni.

consiliat psihologic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008329 (s)