News Flash:

SRI ii răspunde lui Liviu Dragnea: Serviciul nu e implicat in jocuri de putere

25 Iunie 2018
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
sri2

Serviciul Roman de Informatii da asigurari ca nu e implicat in niciun fel de jocuri de putere, de "mentinere a institutiei in afara dezbaterilor politice si de determinare in efortul conjugat de a prezerva securitatea nationala. Pozitia apartine intregului Consiliu Director al institutiei din care fac parte atat directorul, cat si adjunctii sai si vine ca raspuns la declaratiile lui Liviu Dragnea de vineri, dupa sedinta CEX in care a primit sustinerea partidului ca urmare a condamnarii in prima instanta in dosarul angajarilor fictive.
"Este regretabil faptul ca se incearca atragerea Serviciului Roman de Informatii intr-o zona a speculatiilor prin afirmatii false, acuzatii nefondate si calomnierea cadrelor Serviciului. SRI condamna ferm aceste incercari de denigrare a institutiei si ii asigura pe partenerii interni si externi ca va ramane ancorat in misiunile sale care privesc exclusiv securitatea nationala. Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, ii asigura pe toti cetatenii Romaniei de neimplicare in niciun fel de jocuri de putere, de mentinere a institutiei in afara dezbaterilor politice si de determinare in efortul conjugat de a prezerva securitatea nationala", transmite Consiliul Director al Serviciului Roman de Informatii, prin intermediul unui comunicat de presa, remis MEDIAFAX.

Consiliul Director al SRI este compus din directorul Serviciului Roman de Informatii Eduard Hellvig, prim-adjunctul Razvan Ionescu si adjunctii acestuia, respectiv Cristian Bizadea, Adrian Ciocirlan, George Viorel-Voinescu, precum si din sefi ai unor unitati centrale si teritoriale. Presedintele Consiliului Director este directorul SRI, potrivit site-ului institutiei.

Precizarile vin in contextul in care, in ultima perioada, au existat mai multe referiri la activitatea SRI. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, ca ramane la conducerea partidului si a majoritatii parlamentare, precizand ca nu il sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig, nici Lucian Pahontu, nici Laura Codruta Kovesi, nici Traian Basescu, nici Victor Ponta, nici Gabriel Oprea si nici altii. 

Declaratiile au fost facute la finalul sedintei Comitetului Executiv, in care PSD si-a aratat sustinerea pentru Liviu Dragnea, ca urmare a condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005580 (s)