News Flash:

Spune-mi ce culoare au ochii tai, ca sa-ti spun ce personalitate ai

17 Noiembrie 2017
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
ochi

Ochii sunt ferestrele sufletelor, pentru ca poti exprima foarte multe prin ei. Se spune ca poti minti din cuvinte, dar nu si cu ochii. Chiar si oamenii de stiinta au fost de acord cu legaturile comune care exista intre persoanele ce au aceeasi culoare a ochilor. Cercetari recente dezvaluie adevaruri socante despre culoarea ochilor si chiar si irisul poate indica daca esti o persoana calda si de incredere sau una nevrotica si impulsiva.

Iata ce spune culoarea ochilor despre tine:
Ochii caprui sau negri

Cej mai multi oameni au aceasta culoare. Mai intai trebuie sa-ti cunosti puterea si apoi ai fi in stare, probabil, sa conduci lumea. Esti un lider innascut. Oamenii cu ochi intunecati sunt mai placuti si le plac sporturile.

Ochii albastri
Oamenii cu ochi albastri au o mare putere interioara si fizica. Femeile cu ochi albastri par a tolera mai bine durerile nasterii. Te poti descurca si cu anxietatea si depresia mai bine. Esti ambitios si nu multi iti stau in cale.

Ochi gri
Ochii gri sunt rari, aceasta fiind cea mai deschisa nuanta de albastru. Esti o persoana extreme de rezonabila, dar este o parte in tine pe care nu prea o poti controla. Tinzi sa fii defensiv uneori.

Ochii de aluna
Aceasta este o nuanta neobisnuita si de aceea multor oameni care au astfel de ochi li se spune de timpuriu ca sunt special. Ai tendinta sa fii independent, increzator si spontan. Personalitatea ta poate fi putin cam imprevizibila, dar asta e in regula, totusi.

Ochii verzi
Verdele este cea mai sexi culoare si ii atrage foarte mult pe oameni. Ai tendinta sa fii mai tulburatoare si misterioasa. Esti imprevizibila, dar nu si iute la manie. Esti si creativa si te descurci bine sub presiune.


ochii albastri ochi gri ochii verzi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005494 (s)