News Flash:

Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara, in continuare invaluit in ceata

14 Octombrie 2014
669 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara
Lucrurile sunt in continuare neclare in privinta finantarii noului corp de cladire al Spitalului de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara. Primarul Nicolae Robu spune ca pana acum s-au platit aproape 3 milioane de lei de la bugetul local catre firma executanta si ca n-a vazut niciun ban din cei 5 milioane de lei promisi de la Guvern. Edilul recunoaste insa ca nu s-a transmis nicio factura spre decontare la Directia de Sanatate Publica, prin care ar trebui sa vina banii de la bugetul de stat…
Primarul Nicolae Robu sustine ca, din luna iulie si pana in prezent, primaria a achitat 2,8 milioane de lei pentru diverse lucrari necesare in vederea construirii Corpului B al Spitalului de Copii „Louis Turcanu”. Edilul afirma in continuare ca Guvernul nu a alocat pana acum niciun leu pentru acest obiectiv.
„Mai nou constat tot felul de asumari de merite (…) Sumele virate efectiv de catre Guvernul Ponta sunt zero lei. Primaria a platit de la bugetul local, nu din alte surse, 2,8 milioane lei, prin 13 ordine de plata, pentru ca banii acestia au fost platiti din 17 iulie 2014 si pana in 16 septembrie 2014, scrie tion.ro. Eu n-am primit niciun raspuns de la Guvern in privinta sumei totale cu care se angajeaza pentru sustinerea acestui obiectiv. Eu am propus sa se angajeze cu peste 50%. Nu am primit niciun raspuns, in schimb s-a anuntat acea alocare de 5 milioane de lei. Titu Bojin (n.r. – presedintele CJ Timis si liderul PSD Timis) si cei de la PSD subestimeaza inteligenta timisorenilor, e timpul… sa si-o incaseze”, a declarat, luni, Robu.
Banii de la Guvern ar trebui sa vina prin Directia de Sanatate Publica Timis, iar primarul recunoaste ca nici nu s-a trimis nicio factura spre decontare acestei institutii, motivand ca municipalitatea trebuia sa faca platile la timp pentru ca lucrarile incepute la Spitalul de Copii sa poata merge inainte.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049332 (s)