News Flash:

Spectacolul „Mini-om de știință” și targuri tematice, în week-end, la Iulius Town Timișoara

25 Octombrie 2019
1498 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 25 octombrie 2019: La sfârșitul săptămânii, în Iulius Town se desfășoară târguri de antichități și cu articole de sezon, un spectacol și un atelier de experimente științifice pentru copii. Timișorenii mici și mari sunt invitați să ia parte la activități distractive și relaxante deopotrivă pentru a marca ultimul week-end din octombrie.

Până duminică, 27 octombrie 2019, colecționarii sunt așteptați la Târgul de Antichități, la demisolul Iulius Mall, pentru a descoperi obiecte peste care trecerea timpului și-a pus amprenta. Vizitatorii Iulius Town pot să admire și să achiziționeze piese de colecție – bijuterii, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, piese mici de mobilier, oglinzi și alte articole. Poveștile acestora vor surprinde plăcut nu doar pasionații de articole vintage, ci întreg publicul care apreciază frumosul.

De asemenea, în aceeași perioadă, la parterul mall-ului are loc un Târg de Blănuri și Piele unde clienții Iulius Town pot găsi piese vestimentare pentru sezonul rece, de calitate superioară. Haine din piele, blănuri și articole de marochinărie, atât pentru doamne, cât și pentru domni, fac parte din oferta expozanților.

Duminică, 27 octombrie, este ziua dedicată copiilor, care vor avea ocazia să descopere secretele științei și să fie cuprinși de magia acesteia. În intervalul orar 11.00 – 12.oo, în parcul Iulius Gardens, cei mici sunt invitați să combine substanțe și să învețe legile fizicii prin experimente științifice.

Iar pentru a deveni un adevărat „Mini-om de știință”, de la ora 12.00, în aceeași locație, va avea loc și un atelier de experimente științifice, unde vor pune în aplicare ce au asimilat din cadrul spectacolului, creând lucruri spectaculoase. De asemenea, în intervalul orar 12.00 – 13.00, prichindeii sunt așteptați la sesiuni de face painting, tot în parcul Iulius Gardens.

Vino și tu în Iulius Town, locația ideală de petrecere a timpului liber!


parterul mall-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)