News Flash:

Spectacol total pe cerul Timisoarei! Peste 10.000 de persoane au asistat la "Timisoara Air Show 2017", cel mai mare miting aerian din vestul tarii

11 Iunie 2017
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara Air Show 2017
A fost un show de exceptie la Aeroportul Timisoara, sambata seara. Peste 11.000 de oameni au venit din toate colturile orasului, din judet si chiar din judetele invecinate pentru a urmari spectacolul aviatic.
Drumul pana la aeroport si de la aeroport, inapoi spre casa, a fost un calvar pentru soferii care au stat in coloana mai bine de o ora pe Calea Lugojului, insa a meritat. Show+ul aerian a fost la superlativ.
Au putut fi urmarite evolutiile pilotilor din cadrul Fortelor Aeriene Romane, formatiei ASALT si Iacarii Acrobati.
Vedeta acestei editii a fost, incontestabil, pilotul lituanian Jurgis Kairys, o adevarata legenda a acrobatiilor aeriene, inginer aeronautic, dar si inventator al mai multor manevre spectaculoase pe cer.
In premiera pentru Timisoara, spectacolul a fost unul total, zborurile acrobatice si efectele pirotehnice au putut fi admirate la apusul soarelui. Spectacolul aviatic a fost urmat de un concert de muzica rock.
Si premierul Sorin Grindeanu a urmarit cateva minute show-ul aerian, el aflandu-se pe Aeroportul Timisoara de unde urma sa plece spre Bucuresti. Alaturi de Grindeanu s-a aflat si presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, dar si directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

aeroportul timisoara calea lugojului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006037 (s)