News Flash:

Spala-ti parul cu apa in care ai fiert coji de cartofi. Metoda aceasta e buna pentru parul fragil si deteriorat

9 Decembrie 2017
880 Vizualizari | 0 Comentarii
par fragil

Parul se deterioreaza pe masura ce inaintam in varsta. El devine fragil si din cauza obiceiurilor proaste pe care le avem: spalatul prea des, schimbarea samponului in permanenta sau folosirea produselor care agreseaza radacinile precum fixativul etc.

Cum reactioneaza parul daca il speli cu apa in care ai fiert cartofii
Cojile de cartofi contin proprietati esentiale pentru refacerea firelor podoabei capilare, spun numerosi experti din strainatate. Cel mai la indemana leac este folosirea apei in care fierbi cartofii pentru ingrijirea si tratarea parului.
Ai nevoie de cojile de la sase cartofi. Pune cojile intr-un vas mare si adauga doua pahare cu apa. Lasa apa la fiert pana da in clocot, iar apoi asteapta sa se raceasca putin.
Spala-ti parul cu apa de la cartofi fara sa mai folosesti alte produse de ingrijire specifice. E bine sa masezi parul in timp ce il uzi cu apa in care ai fiert cartofii.

Cel mai bun amestec pentru par deteriorat

Se pare ca acest tratament va face ca firele de par sa fie mai rezistente, iar matreata va deveni istorie. De asemenea, se recomanda folosirea apei in care ai fiert cojile de la cartofi pentru tratarea cojitelor care apar mai ales in lateralele capului. Este unul din cele mai la indemana remedii naturiste pentru tratarea podoabei capilare.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006143 (s)