News Flash:

Sotii Borcea au semnat partajul! Hotelul Boavista din Timisoara scos la vanzare pentru 4 milioane de euro

28 Martie 2016
1789 Vizualizari | 0 Comentarii
borcea
Alina şi Cristi Borcea au depus actele la notar, iar divorţul este doar o chestiune de timp. Mai mult, cei doi soţi (încă) au făcut şi partajul averii agonisite împreună.
Alina Borcea a făcut declaraţii pe marginea subiectului care ţine o ţară întreagă cu sufletul la gură: divorţul de Cristi Borcea. Timişoreanca a încercat să-şi facă soţul să nu renunţe la ea şi familia lor, însă, pană la urmă, după lungi tratative, între cei doi a mai rămas doar cei doi copii şi averea pe care o vor împărţi egal. Inainte să plece în America, Alina a spus că nu se desparte de soţul ei, însă adevărul este cu totul altul. CANCAN.ro a aflat că blonda şi afaceristul au semnat deja actele la notar, iar timp de o lună se pot răzgandi asupra evenimentului. In urmă cu cateva zile, Alina şi-a făcut bagajul şi a plecat în America împreună cu cei doi copii ai săi, însă înainte să facă asta şi-a dus fiul în vizită la Borcea, la penitenciar, unde au discutat şi despre ultimele detalii cu privire la separarea lor. Partajul soţiilor Borcea se ridică la zeci de milioane de euro, iar pe lista bunurilor se află şi hotelul Boavista din Timişoara, care deja a fost scos la vanzare, scrie ziuadevest.ro. 
CANCAN.ro a aflat că preţul solicitat ar fi de aproximativ 4.000.000 de euro, bani care vor surveni în conturile celor doi copii pe care îi are cu Alina. ”Acum o săptămană s-a semnat o procură premergătoare divorţului între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului, respectiv plecarea şi stabilirea celor doi minori care au cetăţenie americană. S-a hotărat, evident, asupra unei sume decente lunare de întreţinere a copiilor. Este o sumă acoperitoare. Avem un termen limită stabilit ca fiind 30 iunie”, a declarat Lilica Poppa, avocata familiei Borcea.

alina borcea cristi borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007663 (s)