News Flash:

Sotia lui Ilie Nastase, victima unor interventii nereusite la fata

21 Martie 2014
1714 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigitte Sf t
Brigitte Sfăt, soția lui Ilie Năstase a suferit o transformare foarte mare la nivelul feței în urmă cu câțiva  ani, când a mers în Germania să retușeze micile imperfecțiuni pe care le avea.

Brigitte s-a ales cu multe complicații în urma intervențiilor și cu amintiri neplăcute care o vor bântui toată viața. Acesteia i s-a injectat Bioalcamidă la momentul respectiv, o substanță care a fost retrasă între timp de pe piață, deoarece nu era suportată bine de către corp.

Soția lui Ilie Năstase a retrăit  momentele postoperatorii la  WoWbiz, unde a explicat ce s-a întâmplat.
„S-a întărit la 24 de ore și s-a răspândit în jurul buzelor, la 7-8 centimetri. Când am palpat, nu mi-am dat seama că este ceva in neregulă. Am consultat doi medici din Romania, care m-au palpat și mi-au scos două-trei pietricele. Ele s-au capsulat, se scoteau foarte greu. Îmi scoteau două-trei pietricele și mă durea foarte tare, rămâneau vânătăi”, a declarat Brigitte la WOWbizAceasta a decis luna trecută să scape definitiv de substanța injectată în buze, așa că s-a internat la o clinică în Germania, unde medicii i-au scos substanța solidificată în buze, dar și restul de acid hialuronic pe care și l-a injectat în pomeți.
„Operatia a fost complexă și cu multe tăieturi. Mi-am făcut o repoziționare musculară și mi-am scos tot ce am avut artificial în față. A fost repoziționat fiecare muschi. Incă sunt umflată. Sub buza superioară am 19 tăieturi. Mi-am scos ațele acum doua săptămani, iar cicatricile se înmoaie, după care totul revine la normal. Am o incizie sub ochi pentru că pe acolo s-a lucrat. Fiecare mușchi s-a mutat acolo unde îi este locul”, a adăugat ea Brigitte.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018896 (s)