News Flash:

Sotia lui Ilie Nastase, la un pas de moarte!

25 Iunie 2015
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
briggita
Brigitte Nastase, sotia fostului tenismen Ilie Nastase, a socat cu o dezvaluire din trecutul ei. Femeia a fost la un pas de moarte, din cauza unor probleme de sanatate.

"Am zis ca o sa mor, nu am crezut ca mai prind dimineata si scuipam sange, tot mai mari cheaguri de sange. Mi-am dorit cu ardoare sa traiesc cand am aflat cat de bolnava sunt.

Mi-au spus ca am apa la plamani si am plecat. Am plecat sa mananc ca nu mancasem toata ziua si cand m-am intors erau foarte speriati, mi-au pus branula. Mi-au spus ca o ora sa nu ma mai misc deloc ca erau doua cheaguri unul dupa altul si obturau.

Oricum aveam infarct pulmonar de cinci zile. Si aveam cheaguri multe la plamani dar erau mici si ca am avut noroc ca am trait. Mai era un cheag pe traseu si un cheag care obtura deja vena.

Imi dadeau si un antibiotic foarte puternic ca sa nu se suprainfecteze plamanul care nu mai functiona si au zis ca incet incet o sa isi revina. Eu in timpul asta m-am rugat foarte mult la Dumnezeu pentru ca am doi copii pe care trebuie sa ii cresc.

Si mi-era foarte greu. Ma gandeam ce se va intampla cu ei in momentul in care voi muri. Am crezut ca Dumnezeu va fi de partea mea, lucru care s-a si intamplat," a mai spus sotia lui Ilie Nastase.

sange bolnava dumnezeu ilie nastase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)