News Flash:

Sotia insarcinata a facut amor seara cu barbatul ei, iar a doua zi a mers la medic si s-au uitat pe ecografie. Ce au descoperit

10 Octombrie 2017
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
sotie2
gravida din judetul Botosani a mers la medic speriata, dupa ce a facut sex cu sotul ei, gravida fiind in luna a saptea. Nu si-a putut stapani dorinta sexuala, asa ca nu a tinut cont ca era insarcinata. Barbatul ei o asigura ca bebelusul nu va pati nimic. Zis si facut. Seara de amor s-a consumat, insa in dimineata zilei urmatoare, femeia a simtit dureri puternice.
Din cauza disconfortului pe care il simtea, femeia a mers la spital, la medicul care ii supraveghea sarcina. A mers la ecograf, iar cand s-a uitat peste inregistrare a observat ca bebelusul din burtica ei…

Ecografia arata ca din cauza orgasmului intens si a contractarii muschilor vaginali, femeia a declansat o nastere prematura a bebelusului. Medicii au restabilit data la care micutul avea sa vina pe lume.
Dupa cateva zile, pe femeie au apucat-o durerile dinaintea nasterii. I s-a rupt apa, asa ca a mers iar la spital. Din fericire, tanara a nascut un baietel perfect sanatos, doar ca acesta a venit cu doua luni mai repede decat era programat.
A primit nota 9 la nastere, prin cezariana. Astazi, mamica si sotul ei se bucura de comoara lor.

preluat de pe teo

gravida botosani ecograf nastere prematura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005006 (s)