News Flash:

Sorin Ovidiu Vintu va fi ELIBERAT din penitenciar

19 Noiembrie 2014
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Ovidiu Vintu va fi eliberat din penitenciar, dupa ce Tribunalul Ilfov a admis, miercuri, contestatia acestuia fata de o decizie a Judecatoriei Sectorului 4 prin care a fost respinsa cererea de liberare conditionata.
Cererea de liberare conditionata a lui Vintu, a doua formulata pe numele acestuia, a fost respinsa, initial, de Judecatoria Sectorului 4 la 2 octombrie.
Omul de afaceri a contestat decizia judecatoriei la Tribunalul Ilfov, care, miercuri, a decis definitiv eliberarea lui.
"Admite cererea de liberare conditionata formulata de condamnatul Vintu Sorin Ovidiu de sub efectul pedepsei de 2 ani inchisoare aplicata de Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Penala prin sentinta penala nr. 671/ 2012 pentru savarsirea infractiunii de favorizarea infractorului. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 1095/2014 emis de Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Penala. Atrage atentia condamnatului asupra consecintelor nerespectarii dispozitiilor art. 61 C. pen. din 1969. In temeiul art. 275 alin. 3 C. pr. pen. cheltuielile judicare raman in sarcina statului. Fara cale de atac", se arata in decizia luata de Tribunalul Ilfov.  Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006232 (s)