News Flash:

Sorin Oprescu, transferat din Arest la Spitalul Militar

23 Septembrie 2015
481 Vizualizari | 0 Comentarii
oprescuu
Sorin Oprescu va fi transferat din Arestul Capitalei, dupa ce solicitatarea primarului suspendat a fost admisa, insa nu va fi dus la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, asa cum solicitase, ci la Spitalul Militar.
Comisia de la Arestul Central al Politiei Capitalei i-a admis cererea de a fi consultat de cardiologi, dupa ce in ultimele zile a acuzat probleme medicale, dar specialistii care au analizat solicitarea au recomandat ca acesta sa fie dus la Spitalul Militar.
Sorin Oprescu ceruse sa fie consultat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, de trei dintre medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, printre acestia fiind profesor dr. Dragos Vinereanu si profesor dr. Leonida Gherasim.
Avocatul Viorel Mocanu a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca cererea a fost aprobata in regim de urgenta, precizand ca desi Sorin Oprescu si apararea ar fi dorit sa se aprobe un transfer la Spitalul Universitar de Urgenta, sunt multumiti de avizarea solicitarii si increzatori in serviciile medicale din Spitalul Militar.
"Important este sa fie stabilizat si fixata problema medicala, pentru a nu se agrava mai mult decat este acum, pentru ca trebuie sa iasa din arest asa cum a intrat", a spus Viorel Mocanu.
Avocatul a declarat, pentru MEDIAFAX, ca cererea a fost formulata din cauza ca durerile pe care le-a avut Sorin Oprescu luni, cand a fost dus din arest la Spitalul "Sfantul Ioan", persista, iar familia acestuia si apararea doresc si opinia altor medici cu privire la diagnostic.
Potrivit avocatului, din investigatiile care i-au fost facute luni lui Sorin Oprescu, la spital, se pare ca acesta ar fi facut un "pseudo-infarct", iar starea medicala ar indica un posibil infarct.
Avocatul a precizat ca luni seara, dupa ce a fost consultat la Spitalul "Sfantul Ioan", au vrut sa il duca pe Sorin Oprescu la Spitalul de Urgenta Floreasca, insa acesta si-a citit rezultatele si a cerut sa fie dus direct in Arestul Politiei Capitalei, spunand ca starea lui s-a ameliorat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041454 (s)