News Flash:

Sorin Oprescu, ELIBERAT DIN AREST!

29 Octombrie 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
oprescu arest
Primarul suspendat al Capitalei va fi eliberat din Arestul Capitalei si plasat in arest la domiciliu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a admis cererea de inlocuire a masurii preventive, edilul avand interdictie sa ia legatura cu martorii si inculpatii din dosarul in care este acuzat de coruptie.
Curtea de Apel Bucuresti a admis astfel contestatia formulata de Sorin Oprescu dupa ce, in 21 octombrie, Tribunalul Bucuresti i-a respins cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv, luata in 6 septembrie, cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi primit 25.000 de euro.
Instanta a decis ca, de la data eliberarii din Arestul Central al Politiei Capitalei, Sorin Oprescu sa stea 30 de zile in arest la domiciliu, timp in care trebuie sa se supuna restrictiilor stabilite.
In perioada in care va sta in arest la domiciliu, Oprescu trebuie sa se prezinte in fata procurorilor si judecatorilor ori de cate ori este chemat, sa nu comunice cu infractorii si martorii din dosar si, conform deciziei instantei, "sa poarte permanent un sistem electronic de supraveghere".
Judecatorii au mai stabilit ca instanta ii poate permite lui Sorin Oprescu sa paraseasca imobilul in care va sta in arest, "pentru procurarea mijloacelor esentiale de existenta si in alte situatii temeinic justificate, pentru o perioada determinata de timp, pentru realizarea unor drepturi ori interese legitime ale acestuia, in baza unei cereri scrise si motivate".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007042 (s)