News Flash:

Sorin Oprescu a anuntat ca nu mai candideaza la Primaria Capitalei

25 Aprilie 2016
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
oprescu
Sorin Oprescu a anuntat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, ca nu mai candideaza pentru un nou mandat de primar, precizand ca morala nu il lasa sa se inscrie in cursa, avand in vedere ca este cercetat sub control judiciar.
"Daca nu ma oprea morala, daca nu ma oprea controlul judiciar, daca era o alta situatie, sigur ca eram prezent acolo. La urma urmei, doresc sa duc la bun sfarsit ceea ce am inceput. Din pacate, ramane o dorinta. In al doilea rand, as vrea sa nu se uite ca sunt sub control judiciar (..) La noi este exact invers, trebuie sa dovedesti tu ca esti nevinovat, pentru ca la noi actioneaza, in acest moment, prezumtia de vinovatie, nu de nevinovatie. Si atunci, in conditiile unei societati cu derapajele ei, intelegi sa iti adaptezi propria morala la timpurile pe care le traiesti", a declarat Sorin Oprescu, la Curtea de Apel Bucuresti.
Fostul edil a vorbit si despre candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, precizand ca: "E o doamna care s-a pregatit foarte bine, din cate stiu eu. Cred ca are si vointa si putinta sa construiasca in Bucuresti. Pentru lucrul acesta, este una din persoanele pe care o respect in mod deosebit, tocmai pentru faptul ca este o femeie de actiune".
In 20 noiembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Sorin Oprescu pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat. In aceeasi cauza sunt judecati Bogdan Popa, fost sef al Administratiei Cimitirelor, Cristian Stanca, fostul sofer al lui Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, fost sef al Directiei Economice din Primaria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae, fost director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului, Florin Supeala, fost director adjunct al Centrului, Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale, Ion Nita si Romeo Albu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006344 (s)