News Flash:

Solutie ingenioasa de a-ti parfuma camera. FARA ODORIZANT! VIDEO

21 Martie 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
odorizant natural
Printre cumparaturile de rutina pe care le facem de la supermarket se numara si odorizantele de camera care ne improspateaza aerul intr-un mod cat se poate de placut. Aceste odorizante implica inevitabil anumite costuri care pot fi diminuate la maxim daca apelam la acest truc simplu si eficient.
Cu doar cateva materiale la indemana oricui putem realiza un odorizant de camera inedit care suplineste cu succes multe din produsele cumparate din comert. Tot ce avem nevoie este un borcan mason, o bucata de panza, praf de copt, uleiuri esentiale, o foarfeca si un cutit, scrie livebiz.ro.
Punem in borcan praf de copt mai mult de jumatate dupa care adaugam 10-12 picaturi din una dintre sticlutele cu uleiuri esentiale. Asezam deasupra borcanului bucata de panza decupata cu foarfeca intr-o forma rotunda si infiletam apoi capacul acestuia. La final intepam suprafata panzei cu cutitul pentru a face mici orificii prin care mireasma uleiurilor esentiale sa fie eliberata in camera. Dupa cum vedem, putem aranja in acest fel mai multe borcane folosind uleiuri esentiale cu arome diferite pe care le putem aseza in fiecare camera din locuinta noastra.
Aceasta idee este cat se poate de ingenioasa si o putem pune in practica cu multa lejeritate. Astfel de trucuri rezolva unele dintre problemele ivite in gospodarie si uneori ne scutesc de multe costuri inutile. Fara indoiala fiecare dintre noi a apelat la un astfel de truc sau a gasit o alta metoda cu un rezultat uimitor.

Galerie Video


odorizantele improspateaza aerul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007337 (s)