News Flash:

Solutia de EPILARE NEDUREROASA SI DEFINITIVA! Uite cum scapi de parul nedorit din zonele intime…

22 Iunie 2017
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
epilarea inghinala
Exista o serie de mituri despre epilare. Unele dintre ele sunt confirmate de specialisti, celelalte, in schimb, raman la stadiul de simple legende urbane. Vezi la ce ora trebuie sa te epilezi pentru a nu simti iritatiile si usturimile cu intensitate.
Mituri despre epilare:
1. DESPRE EPILAREA PARTII SUPERIOARE A SPRANCENELOR
Multa lume nu recomanda aceasta practica insa specialistii spun ca nu e nimic in neregula sa faci asta. Tocmai epilarea partii superioare a sprancenelot duce la realizarea simetriei lor.
2. DESPRE EPILAREA CU CEARA CA CEA MAI BUNA SOLUTIE
Saloanele cosmetice recomanda epilarea cu ceara ca fiind cea mai eficienta si cea mai sigura pentru sanatatea pielii tale. Asa si este. Daca nu suporti durerea practicand acest tip de epilare si vrei sa folosesti lama de ras, intotdeauna trebuie sa te razi in sensul cresterii firelor de par si nu invers.
3. DESPRE MERSUL LA SOLAR DUPA SESIUNEA DE EPILARE
E bine sa mergi la solar dupa ce te epilezi? Nu! Pielea ta devine mult mai sensibila dupa indepartarea parului ceea ce duce la arsuri inevitabile. Asteapta minim trei zile pana sa te bronzezi artificial.
4. DESPRE ASPIRINA DE DUPA EPILAT
Dupa ce te epilezi, daca simti durere in zona pielii sau usturimi insuportabile, ia o aspirina. Aceasta poate fi luata cu o jumatate de ora inainte de epilare sau dupa.
5. DESPRE EPILAREA IN TIMPUL MENSTRUATIEI
Nu este recomandat absolut deloc de medici! Sensibilitatea este crescuta in aceasta perioada iar durerile normale vor fi resimtite mult mai puternic.
6. DESPRE ORA LA CARE E RECOMANDAT SA TE EPILEZI
Putina lume stie insa daca elimini firele de par cu ceara intre orele 15 si 17, simti mai putina durere sau chiar deloc, potrivit specialistilor. sanatatea.ro

epilare epilarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005876 (s)