News Flash:

Solutia cu care omori pe loc gandacii si paianjenii din casa. Usor de preparat

19 Iunie 2018
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
paianjeni

Gandacii, paienjenii, mustele si soarecii creeaza panica in fiecare locuinta, iar exterminarea lor poate deveni o treaba foarte complicata.
Pot provoca iritatii ale pielii in urma intepaturilor, iar prezenta lor in casa poate fi o adevarata pacoste atunci cand incerci sa te bucuri de timp de calitate cu familia ta si cu cei dragi.
Primul gand al fiecarei persoane este sa plece la magazin si sa cumpere cateva produse chimice cu care sa extermine toate ganganiile care intra in casa.

Substantele chimice insa pot avea efecte secundare grave asupra sanatatii tale, iar animalele de casa si plantele pot avea, de asemenea, de suferit.
Substantele chimice pe care le contin produsele chimice pot produce inrosirea pielii, precum siprobleme respiratorii.
Ei bine, exista si solutii naturale pentru a scapa de paienjeni si de gandaci, care pot tine cu succes la distanta toti daunatorii, fara sa creeze probleme de sanatate.

Citeste si Cum sa scap de paianjeni cat mai repede? Uite ce da rezultate bune, intr-un timp scurt

Iata ce poti folosi pentru a scapa imediat de daunatori:
1. Otetul alb – este un produs pe care il poti gasi la orice magazin. Pune intr-o sticla cu pulverizator si da cu el in locurile in care ai vazut gandaci. Vor disparea imediat, dincauzamirosului.
2. Uleiul de menta
Uleiul de menta este iritabil pentru gandaci. Pune intr-o sticla cu pulverizator putina apa, apoi adauga cateva picaturi de ulei de menta si aplica in colturile casei, acolo unde obisnuiescpaianjenii obisnuiesc sa stea. Vor pleca imediat din locuinta ta.

Solutii naturale pentru a scapa de paienjeni si de gandaci
3. Bicarbonatul de sodiu – Pune in crapaturi si in colturi bicarbonat de sodiu, iar in momentul incare insectele intra in contact cu el, vor muri imediat.
4. Amesteca ulei esential de eucalipt, levantica si rozmarin. Exact ca la uleiul de menta, insectele urasc mirosul uleiurilor esentiale. Amesteca intr-o sticla de apa cu pulverizator cateva picaturi dinfiecare ulei esential si aplica in zonele in care ai vazut insectele si daunatorii. In plus, casa ta vafi parfumata.
5. Piperul rosu macinat este, de asemenea, de mare ajutor pentru a scapa de insecte.
6. Siliciul din pliculetele care se gasesc in pantofi este extrem de util. Rupe cateva pliculete silasa continutul in zonele in care sunt daunatori. In contactul cu siliciul, insectele mor imediat.

preluat de pe sanatatea

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004445 (s)