News Flash:

Soferul tractorului care a fugit, dupa ce a produs un accident major in Buzau, soldat cu 12 raniti, a fost retinut

3 August 2018
588 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu

Soferul care a provocat accidentul de joi seara, de pe DN2C, din Buzău, soldat cu rănirea a 12 persoane, a fost reţinut, vineri, şi urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Pogoanele cu propunere de arestare preventive. Bărbatul era băut şi după accident a fugit.

Potrivit Poliţiei Buzău, bărbatul de 40 ani, din Pogoanele, care a fugit după ce a produs un accident pe DN 2C, în urma căruia 12 persoane au fost rănite, a fost reţinut, vineri.

„Bărbatul de 40 ani din Pogoanele a fost reţinut pentru 24 de ore. Urmează a fi condus la Judecătoria Pogoanele cu propunere de arestare preventivă. Niciunul dintre şoferii de ieri nu a fost rănit, singurele persoane rănite au fost pasagerii din microbuz”, a transmis, vineri, Poliţia Buzău.

Accidentul de joi seara s-a produs între un microbuz, un tractor şi o maşină, 12 persoane fiind rănite. Şoferul tractorului, care a produs accidentul, a fugit de la locul faptei şi a fost găsit, câteva ore mai târziu pe raza localităţii Pogoanele, oraş în care şi locuia. Bărbatul a fost găsit băut, la testare rezultatul fiind de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 


soferul pogoanele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005845 (s)