News Flash:

Soferul care a provocat TRAGEDIA de la Pesac, arestat preventiv! A UCIS doi tineri in urma unei curse ilegale de masini

3 August 2015
2536 Vizualizari | 0 Comentarii
cursa ilegala pesac
Soferul in varsta de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflati pe marginea unui drum din judetul Timis, in timp ce participa la o cursa ilegala de masini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Initial, tanarul care, in timpul unei curse ilegale de masini, a pierdut controlul volanului si a accidentat mortal alti doi tineri, aflati pe marginea soselei, a fost retinut pentru 24 de ore.
Duminica, magistratii de la Judecatoria Sannicolau Mare au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a acestuia.
Decizia judecatorilor nu este definitiva, ea putand fi contestata la Tribunalul Timis.
Accidentul a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Pesac.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Mirela Draghicioiu, spunea ca un tanar de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, masina lovind doi pietoni care se aflau pe carosabil, dupa care a iesit de pe sosea si a lovit trei autovehicule parcate.
In urma accidentului, cei doi tineri, in varsta de 20, respectiv 24 de ani, care se aflau pe carosabil au murit.
Politistii spuneau ca tanarul de 19 ani participa la curse ilegale la volanul unui autoturism marca BMW, dupa ce a fost la un majorat unde a consumat alcool. De altfel, si celalalt sofer, cu care tanarul de 19 ani se intrecea, conducea tot un autoturism BMW si consumase alcool la acelasi majorat.
"In urma testarilor cu aparatul etilotest, in cazul tanarului de 19 ani rezultatul a fost de 0,70 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat, iar in cazul celuilalt sofer de 0,10 miligrame/litru alcool in aerul expirat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana avand o imbibatie alcoolica peste limita legala si participarea in calitate de conducator auto la intreceri neautorizate", spunea Draghicioiu.
Tanarul care a provocat accidentul a fost audiat, sambata, la sediul Politiei, ulterior el fiind retinut.

soferul i judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007806 (s)