News Flash:

Soferul care a lovit 5 masini in nordul Capitalei a fost prins si ARESTAT. Primele imagini cu individul

15 Iulie 2018
754 Vizualizari | 0 Comentarii
mini

Soferul care a lovit cinci autoturisme pe o strada din cartierul Aviatiei al Capitalei si apoi a fugit de la locul faptei va fi cercetat in stare de arest. Barbatul este recidivist, fiind anterior condamnat in trei randuri pentru talharie si furt calificat.
UPDATE 13:40 Gheorghe Iancu a fost arestat

Soferul care a lovit cinci autoturisme pe o strada din cartierul Aviatiei al Capitalei si apoi a fugit de la locul faptei va fi cercetat in stare de arest, au decis duminica magistratii Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti.

Gheorghe Iancu, barbatul in varsta de 39 de ani, care a acrosat vineri cinci masini in nordul Capitalei si a ranit astfel doua persoane, a fost retinut si prezentat instantei de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventiva.
Duminica, magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis ca soferul implicat in evenimentul rutier sa fie cercetat in continuare in stare de arest preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE 9:55 Soferul a fost retinut si este prezentat insantei

Barbatul in varsta de 39 de ani, care a acrosat vineri cinci masini in nordul Capitalei si a ranit astfel doua persoane, a fost retinut si este prezentat insantei, urmand ca judecatorii sa decida masura. El este recidivist, fiind anterior condamnat in trei randuri pentru talharie si furt calificat.

Gheorghe Iancu, zis Minica, a iesit din inchisoare in luna octombrie a anului trecut dupa ce a beneficiat de legea recursului compensatoriu, adica de o reducere a pedepsei ca urmare a faptului ca a fost incarcerat in conditii necorespunzatoare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

In anul 2011, el a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, dar a ispasit doar sase din intreaga pedeapsa.

Acum barbatul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, parasirea locului accidentului si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat. El se afla, la ora transmiterii stirii, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 si va fi prezentat magistratilor pentru stabilirea masurilor legale.

Dupa ce a fugit de la locului accidentului, Gheorghe Iancu a fost dat in consemn la frontiera si in urmarire nationala, dar a fost prins o zi mai tarziu, pe raza Capitalei.

Barbatul, care era urmarit de o masina a Sectiei 2 de Politie, a provocat, vineri, un accident in cartierul Aviatiei din Capitala, acrosand alte cinci autoturisme.

Stirea initiala:

Soferul care a lovit, vineri, cinci autoturisme in cartierul Aviatiei din Capitala si a ranit astfel doua persoane a fost prins, sambata seara, si dus la audieri, au anuntat, sambata, reprezentantii Politiei Capitalei.

"In urma activitatilor de cautare a barbatului banuit ca ar fi autorul evenimentului rutier petrecut ieri, 13 iulie a.c., pe strada Alexandru Serbanescu, din care a rezultat avarierea a cinci autoturisme si ranirea usoara a doua persoane, va aducem la cunostinta faptul ca in aceasta seara, la ora 21.45, barbatul in cauza a fost depistat de politistii bucuresteni si a fost condus la sediul Brigazii Rutiere pentru audieri. Acesta va fi prezentat ulterior magistratilor pentru a dispune cu privire la masurile legale ce vor fi luate in cauza", anunta Politia Capitalei.

Barbatul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, parasirea locului accidentului si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat sambata ca soferul fugar care a lovit vineri 5 masini in nordul Capitalei este recidivist, o "persoana periculoasa" si a fost dat in consemn la frontiera.

Barbatul, care era urmarit de o masina a Sectiei 2 de Politie, a provocat, vineri, un accident in cartierul Aviatiei din Capitala, acrosand alte cinci autoturisme, dupa care a fugit de la fata locului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005957 (s)