News Flash:

Soferii Uber vor putea fi amendati pentru transportul neautorizat de persoane

26 Aprilie 2017
881 Vizualizari | 0 Comentarii
uber
Cei circa 3.000 de taximetristi adunati astazi in fata Guvernului pentru a protesta impotriva transportului neautorizat de persoane au reusit sa convinga Executivul sa schimbe legea taximetristilor, respectiv legea 38/2003, astfel incat soferii Uber sau cei care practica transport de neautorizat de persoane sa poata fi amendati de politisti.
„Se scoate din lege sintagma  <<in mod permanent> si in <<mod repetat>>  pentru ca politistii pe strada nu pot sa-i amendeze, nu pot sa le ia placutele de inmatriculare pe sase luni <<piratilor>> sau sa le dea amenzile maxime, nu cum prevede legea acum. Trebuie sa prinda hotul si sa–i spuna: <<Pleaca, ca te mai prind odata>>(...)Sub nicio forma nu pot sa zic ca Uber va fi interzis sau vreo alta activitate de transport, insa toata lumea care va face transport de persoane, indiferent cum, va fi atorizat, altfel nu il va putea face. Nu poti sa faci transport virtual. Inchid ochii si ma trezesc la Constanta”, a declarat presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), Vasile Stefanescu.
Taximetristii scot in evidenta faptul ca nu isi doresc bani sau subventii, ci doar ca legile privind transportul de persoane sa se aplice pentru toata lumea. Potrivit protocolului incheiat intre taximetristi si Executiv, in maximum 30 de zile legea taximetristilor va fi modificata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007723 (s)