News Flash:

Soferi beti prinsi in trafic de politistii timiseni

16 Iunie 2015
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Dosare penale pentru doi tineri de 33 si 26 de ani, in Timis. Ei sunt cercetati de politisti dupa ce au fost prinsi la volan, desi erau atat de beti incat abia se mai tineau pe picioare.
Primul sofer, un tanar de 33 de ani a fost prins in Sag. Mirosea puternic a alcool, iar politistii au decis sa il testeze.
„Intrucat conducatorul auto, un barbat de 33 de ani, din Timisoara, emana vapori de alcool, politistii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultand valoarea de 1,13 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, povestesc cei de la IPJ Timis.
Celalalt sofer turmentat a fost prins in localitatea Nadrag. Nu numai ca s-a urcat beat la volan, dar nici macar nu avea permis de conducere, scrie tion.ro.
„In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat , fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In ambele cazuri, au fost intocmite dosare penale”, povestesc oamenii legii.

dosare penale primul sofer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006230 (s)