News Flash:

Soferi amendati cu cate 20.000 de lei dupa ce au intrat cu masinile pe plaja

3 Mai 2016
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
masina pe plaja2
Doi seferi au fost amendati, cu cate 20.000 de lei, dupa ce au intrat cu masinile pe plaje, in Mamaia si Vama Veche, un al treilea conducator auto fiind cautat de politisti dupa ce a patruns cu masina pe o plaja din Navodari, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit politistilor constanteni, un tanar din Ilfov intrat, la finele saptamanii trecute, cu un autoturism de teren pe o plaja din nordul statiunii Mamaia.
Soferul a facut slalom printre persoanele aflate in acel moment pe plaja si a intrat chiar si in mare cu masina, fiind filmat insa de un martor.
Imaginile au ajuns la politistii constanteni, care, dupa ce l-au identificat, l-au amendat pe conducatorul auto cu 20.000 de lei.
O situatie similara s-a petrecut si in Vama Veche, politistii reusind si de aceasta data, pe baza imaginilor furnizate de martori, sa-l identifice pe soferul vinovat. Si in acest caz, conducatorul auto, un tanar din Bucuresti, a fost sanctionat cu 20.000 de lei.
De asemenea, oamenii legii cauta un barbat care a patruns pe o plaja din Navodari la volanul unui autoturism inmatriculat in Sibiu. Si in aceasta situatie, dupa ce va fi identificat soferul, va fi aplicata o sanctiune contraventionala de 20.000 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)