News Flash:

SOCANT! Un tanar din Hunedoara a luat o femeie la ocazie, apoi a violat-o si a abandonat-o pe camp

24 Februarie 2017
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
O femeie a fost violata de un tanar din Hunedoara, pe care o luase la ocazie. Dupa ce a batjocorit-o, individul si-a abandonat victima pe un teren viran din apropierea autostrazii Deva-Lugoj.
In varsta de 18 ani, tanarul din satul Boz este un cunoscut al oamenilor legii. Pe cand avea doar 14 ani si-a atacat un coleg de clasa cu un cutit, chiar in timpul orelor. La acea vreme, directorul scolii a afirmat ca elevul sufera de schizofrenie in forma violenta, fiind considerat un adevarat pericol. El ar mai fi agresat alti colegi, profesori si chiar propria mama, scrie Glasul Hunedoarei.
In pofida comportamentului violent, tanarul conducea masina, fara sa aiba permis. In noaptea de sambata spre dumica, a luat la ocazie o femeie, in varsta de 47 de ani, care statea la ocazie, in localitatea Ilia.
Tanarul a oprit masina in dreptul ei, a intrebat-o unde merge si apoi i-a spus ca duce pana in localitate Savarsin. La un moment dat, tanarul sofer a parasit drumul national 7 si s-a indreptat spre satul Bacia, in apropierea santierului autostrazii Deva-Lugoj. Acolo a obligat-o pe femeie sa intretina relatii sexuale cu el si a lovit-o cu pumnii in zona fetei.
Dupa ce si-a potolit poftele, agresorul si-a abandonat victima. Oamenii legii au reusit sa-l identifice pe autor abia in cursul zilei de duminica.
„Inculpatul s-a oferit sa o duca pana la domiciliu. Acesta nu poseda permis de conducere, iar la putin timp dupa ce au pornit, inculpatul a blocat portierele si a obligat-o sa intretina raporturi sexuale cu el, iar in timpul violului i-a sustras acesteia o bijuterie de pe mana, pe care si-a insusit-o ulterior”, a declarat procurorul Cristina Craciun, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Deva.
Barbatul a fost retinut, iar magistratii Judecatoriei Deva au admis cererea procurorilor de arestare preventiva pentru 30 de zile, scrie Libertatea.ro.
„Instanta a respins contestatia formulata de inculpat, impotriva incheierii penale a Judecatoriei Deva”, a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glaman.
Tanarul este cercetat pentru cinci infractiuni: lipsire de libertate in mod ilegal, loviri si alte violente, viol, talharie calificata si conducere a unui autoturism fara a avea permis. Daca va fi gasit vinovat, tanarul isi va petrece urmatorii ani dupa gratii.

hunedoara deva-lugoj satul boz savarsin autostrazii deva-lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004560 (s)