News Flash:

SOCANT! Un tanar din Cluj si-a aruncat bunica de la etajul 10 al unui bloc!

19 Martie 2018
873 Vizualizari | 0 Comentarii
politie masina

Tanarul care si-a aruncat bunica de la etajul 10 al unui bloc din Cluj-Napoca si si-a agresat bunicul este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de omor, fiind internat la Psihiatrie pentru a se stabili daca avea sau nu discernamant in momentul comiterii faptei.
Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, Nicolae Moldovan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca tanarul fusese internat, anterior, in mai multe unitati medicale.

”Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj au retinut ca in data de 16 martie pe str. Mehedinti din Cluj-Napoca suspectul Ionut Andrei H. l-a agresat fizic pe bunic, apoi a aruncat-o pe bunica de la etajul de la etajul 10 al blocului, intervenind decesul acesteia. S-a dispus inceperea urmaririi penale in rem si efectuarea urmaririi penale pentru infractiunea de omor, faptuitorul, nepotul, devenind suspect. Raportat la faptul ca acesta a fost internat, anterior, in unitati medicale, a fost internat provizoriu la Clinica de Psihiatrie, fiind in curs de avizare procedura pentru efectuarea unei expertize psihiatrice pentru a se constata daca a savarsit sau nu fapta cu discernamant”, a spus Moldovan.

Vineri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj au declansat o ancheta in cazul tanarului de 23 de ani din Cluj-Napoca, acuzat ca si-ar fi impins bunica in varsta de 79 de ani de la etajul zece al unui bloc din cartierul Manastur, aceasta murind pe loc.


Surse judiciare declarau atunci ca tanarul si-ar fi agresat si bunicul, care a fost transportat la UPU Cluj-Napoca, cu fracturi.

Directorul de ingrijiri al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, Monica Costin, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca barbatul de 89 de ani prezinta fracturi la fata si o plaga parietala stanga.

Mama tanarului de 23 de ani sustinea ca acesta este bolnav psihic si sufera de schizofrenie paranoida.


psihiatrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004127 (s)