News Flash:

SOCANT! Un tanar a scapat teafar dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp. 10 secunde mai tarziu a murit. Vezi ce s-a intamplat

16 Iulie 2015
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
masina in copac
Un tanar de 19 ani din Galati a murit la numai cateva secunde dupa ce a scapat teafar dintr-un accident de circulatie, scrie infobraila.ro. Baiatul a murit strivit de stalpul doborat de masina in care se afla.
Accidentul s-a petrecut miercuri noapte, in jurul orei 2, la intrarea in statiunea Lacu Sarat. Gabriel V. se afla in masina, alaturi de doi prieteni, in momentul in care a intrat cu autoturismul intr-un stalp de pe marginea DE584.
Cei trei s-au dat jos din masina, pentru a vedea care este starea acesteia, iar apoi Gabriel V. a decis sa se urce la loc. Peste numai cateva secunde, stalpul de beton s-a prabusit peste masina, strivindu-l pe tanar, scrie infobraila.ro.
Ceilalti doi tineri, un baiat si o fata, au intrat in stare de soc in momentul in care au vazut scena si le-au spus celor sositi la fata locului ca li s-a parut ''ireal''. Echipajul medical de pe ambulanta, sosit la fata locului, nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe tanarul de 19 ani. Gandul.info
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005811 (s)