News Flash:

SOCANT! Un tanar a fost bagat in coma de niste indivizi, in Complexul Studentesc din Timisoara

24 August 2015
1369 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Incaierare ca-n filme in fata lui bar din Complexul studentesc noaptea trecuta! Un tanar de 29 de ani a fost batut mar de alti 4 din pricina unui incident aparent minor.
Barbatul iesea din local si se pare, din greseala, l-a atins cu mana pe un individ care tocmai intra in bar cu prietenii sai. Gestul ar fi iscat un adevarat scandal. Tanarul a fost pus la pamant si lovit fara mila cu pumnii si cu picioarele.
„In noaptea de 23 spre 24 august, politistii de la Sectia 2 Timisoara au fost sesizati ca pe Aleea Studentilor din Complexul Studentesc, in fata unui local a avut loc o agresiune. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean. Are 29 de ani si a fost agresata de 4 persoane la iesirea din acel local„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.
Politistii au reusit sa-i identifice pe cei patru batausi, iar pe 3 dintre ei i-au si retinut pentru 24 de ore si i-au dus in Arestul IPJ Timis. Oamenii legii incearca acum sa puna mana si pe cel de-al patrulea atacator. Unul dintre ei este din Timisoara, iar ceilalti trei din Ortisoara si au varstele intre 18 si 22 de ani, scrie opiniatimisoarei.ro.
Tanarul snopit in bataie de cei patru agresori este in stare grava, internat la Sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Timisoara. Are capul spart si mai multe vanatai. Batausii sunt acum cercetati pentru vatamare corporala, insa in functie de evolutia starii de sanatate a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale, incadrarea juridica a faptelor ar putea fi schimbata.

complexul studentesc ipj timis ortisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005332 (s)