News Flash:

SOCANT! Un profesor de muzica din Braila cere ca dascalii din Romania sa poata veni cu arma la scoala, pentru a-i impusca pe elevii obraznici

13 Ianuarie 2016
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un profesor de la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" din municipiul Braila propune pe reteaua de socializare Facebook "dreptul profesorului de a purta arma in scoala, pentru a-i impusca pe elevii care refuza predarea gadget-ului ori se exprima injurios, indiferent de subiect, ori altele asemenea“. Stefan Lupu, de 59 de ani, preda la acest liceu de peste 30 de ani. O organizatie a elevilor a facut cateva propuneri Ministerului Educatiei in ceea ce priveste drepturile si obligatiile elevilor. Consiliul National al Elevilor, una din organizatiile de elevi din Romania vrea sa modifice Statutul elevului, care va face parte din noua lege a Educatiei si care ar urma sa fie finalizat in primavara. Enervat la culme de aceste propuneri, Stefan Lupu a comentat articolul, venind "cu o contra-propunere la presupusul drept al folosirii telefoanelor mobile in scoala de catre elevi", si anume "dreptul profesorului de a purta arma in scoala".

"Fara gluma! Sunt si eu unul din cei care se tem de "ziua de maine" a scolii romanesti! Asa ca imi permit sa vin cu o contra-propunere la presupusul "drept" al folosirii telefoanelor mobile in scoala de catre elevi - este vorba de dreptul profesorului de a purta arma in scoala! De ce? veti intreba... Pentru a-l impusca pe "elevul" care refuza predarea gadget-ului, ori se exprima injurios, indiferent de subiect, ori altele asemenea! O sa credeti ca sunt nebun! Foarte bine! In acest caz, un consult psihiatric de specialitate este necesar - inaintea celui destinat profesorilor - pentru elevii de minim 16 ani, tocmai pentru ca profesorii sa adopte un comportament corespunzator vizavi de anumite reactii!... Dar cititi si opiniile cu totul la obiect emise de (aproape) toti comentatorii acestui articol! Eu mai am 5-6 ani pana la pensie si - credeti sau nu - vreau sa ies din scoala teafar si nevatamat ("cu toate tiglele pe acoperis")!... Domnule Ministru al Educatiei Nationale, aveti un nume predestinat! Incercati sa nu-l faceti de rusine!... La multi ani si multa minte cui trebuie!..." a scris profesorul pe Facebook.

profesor braila dreptul profesorului arma impusca elevii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005719 (s)