News Flash:

SOCANT! Un om a fost ucis in sediul Politiei. Autorul crimei ar fi chiar seful Politiei din Gataia. Acesta a fost RETINUT!

11 Decembrie 2015
2260 Vizualizari | 0 Comentarii
politia gataia
Acuzatii teribile la adresa unui ofiter de politie din Timis. Barbatul este cercetat pentru ca ar fi ucis un om chiar in sectia de politie din Gataia.
Seful Politiei din Gataia, Daniel Disaga, a fost retinut miercuri in baza unei ordonante. Acesta este acuzat ca ar fi ucis un barbat chiar in sediul politiei, in biroul de Investigatii Criminale. Ancheta procurorilor de la Tribunalul Timis a inceput inca din august 2014. Atunci un barbat in stare de ebrietate a fost dus in sediul Politiei din Gataia. Intre el si Daniel Disaga se pare ca ar fi izbucnit un conflict spontan, iar omul legii l-a lovit pe barbat cu pumnul in barbie. Acesta s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu capul de mobilier, dar si de podea. A suferit o hemoragie cerebrala si a murit la scurt timp dupa aceea.
In tot acest timp, procurorii, ajutati de cei de la Directia de Informatii si Protectie Interna – Serviciul de Informatii si Protectie Interna Timis (SIPI), au strans probe impotriva ofiterului de politie. Procurorii de la Parchetul de pe Langa Tribunalul Timis au decis sa il retina miercuri pe omul legii si sa il acuze, la mai bine de un an de la incident, de lovituri cauzatoare de moarte, scrie tion.ro.
Dosarul a fost instrumentat de procurori cu ajutorul celor de la SIPI Timis. Niciun politist din cadrul ISJ Timis nu a participat la ancheta. Initial, in 2014, Daniel Disaga ar fi declarat ca omului i s-ar fi facut rau in sediul politiei. Barbatul fost dus la spital, unde a murit in urma hemoragiei cerebrale. Victima, spun surse din cadrul anchetei, ar fi ajuns la sediul Politiei din Gataia dupa ce a facut scandal intr-un mijloc de transport in comun.
Familia barbatului ucis a avut suspiciuni inca din 2014 ca politistul ar fi vinovat. Tocmai de aceea anchetatorii au decis sa cerceteze cazul  fara a le furniza prea multe informatii celor de la IPJ Timis.

timis gataia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004992 (s)