News Flash:

SOCANT! Un microbuz scolar AL CARUI SOFER ERA BAUT s-a rasturnat in Hunedoara! 13 copii au ajuns la spital

21 Martie 2017
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz elevi
Treisprezece elevi au ajuns la spital cu rani usoare, luni dimineata, dupa ce microbuzul care ii transporta la scoala s-a rasturnat pe marginea drumului, intr-o curba, accidentul petrecandu-se in judetul Hunedoara. Politistii au stabilit ca soferul microbuzului era baut.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat pentru News.ro ca accidentul de circulatie s-a petrecut pe drumul care leaga Deva de Hunedoara, in judetul Hunedoara, fiind implicat un microbuz scolar, scrie news.ro.
Potrivit sursei citate, microbuzul s-a rasturnat intr-o curba, pe fondul carosabilului umed si al oboselii soferului - un barbat in varsta de 61 de ani care a pierdut controlul volanului.
In microbuz se aflau 17 elevi, iar 13 dintre ei au fost transportati la spital cu rani usoare.
In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa pe numele soferului, in varsta de 61 de ani.
Hunedoara: Soferul microbuzului scolar care s-a rasturnat, 13 elevii fiind raniti, era baut
Soferul microbuzului scolar implicat in accidentul rutier produs, luni dimineata, in judetul Hunedoara, in urma caruia 13 elevi au fost raniti usor, era baut, aparatul etilotest aratand o valoare de 0,34 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. Barbatul le-a spus politistilor ca a adormit la volan pe fondul oboselii.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat, pentru News.ro, ca soferul microbuzului scolar implicat in accidentul rutier ce a avut loc intre Hunedoara si Deva a fost testat cu aparatul etilotest si i s-au prelevat probe biologice.
”S-au prelevat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei soferului implicat in accidentul rutier, acesta fiind testat si cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a declarat Bogdan Nitu.
Potrivit sursei citate, soferul le-a declarat politistilor ca a adormit la volan, pe fondul oboselii.
 

treisprezece elevi rani hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005446 (s)