News Flash:

SOCANT! Un cunoscut PRIMAR a fost INJUNGHIAT!

7 Aprilie 2017
967 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
Primarul comunei Satu MareKovacs Imre, a ajuns joi seara la spital dupa ce a fost injunghiat de un localnic caruia i-a atras atentia ca si-a dus animalele la pasunat intr-un loc interzis. Potrivit unor surse judiciare, in data de 5 aprilie, Consiliul Local din Satu Mare a interzis pasunatul animalelor pe terenurile apartinand comunei. Joi seara, primarul a fost anuntat ca un localnic a lasat pe o pasune din sat mai multe vaci, motiv pentru care s-a dus la locul respectiv, insotit de viceprimar, un consilier local si un cetatean. Kovacs Imre i-a spus proprietarului animalelor ca pasunatul este interzis in acea zona si sa-si duca vacile acasa, moment in care acesta s-a apropiat de el si i-a aplicat mai multe lovituri cu un cutit, dupa care a fugit.

La fata locului s-a deplasat o ambulanta care l-a transportat pe primar la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, unde a fost internat cu mai multe plagi pe brate si umeri. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a confirmat ca in comuna a existat o agresiune si ca politistii se afla in cautarea autorului. "Am fost sesizati cu privire la o agresiune comisa pe raza comunei Satu Mare. Din primele cercetari rezulta ca in urma unor neintelegeri privind pasunatul, un localnic de 41 ani l-a intepat cu un obiect contondent pe consateanul sau, de 30 ani. Politistii desfasoara in continuare activitati specifice in vederea prinderii celui in cauza, cercetarile fiind desfasurate sub coordonarea procurorului, privind savarsirea infractiunii de ultraj', a declarat Gheorghe Filip.


El a adaugat ca starea victimei este stabila si este in afara oricarui pericol. Agresiunea asupra primarului a fost confirmata, pentru agerpress, si de presedintele Consiliului Judetean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, care a spus ca a discutat cu Kovacs Imre si ca acesta are taieturi "chiar si de 8 centimetri, intrucat a incercat sa se apere". Borboly a precizat ca a aflat de la seful IPJ Harghita ca agresorul se afla in stare de ebrietate si ca acum se incearca prinderea sa.
Presedintele CJ Harghita a mai spus ca in mai multe zone din judet exista probleme legate de pasunat, intrucat a crescut numarul efectivelor de animale si ca intentioneaza sa convoace o sedinta cu primarii pentru a gasi solutii de rezolvare a acestor situatii. "Domnul primar mi-a zis ca ar fi bine sa facem public acest lucru, pentru ca viata omului este pusa in pericol pentru niste bani sau cateva animale. (...) Intentionez ca, dupa Pasti, sa convocam primarii din judet pentru a avea o discutie, pentru ca si aici exista un vid legislativ care trebuie umplut, avand in vedere ca primarii au obligatii, dar nu au cu ce sa le realizeze", a declarat Borboly Csaba.

kovacs imre injunghiat consiliul local satu mare pasunatul interzis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006768 (s)