News Flash:

SOCANT! Un barbat din Lugoj a fost muscat de un sarpe chiar la locul de munca!

12 August 2015
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
"Ajutor! Am fost muscat de o vipera„. Asa a sunat anuntul incredibil dat in aceasta dupa-amiaza la Serviciul de Urgenta 112.
Un echipaj al Ambulantei a mers in cea mai mare graba pe terenul de langa soseaua de centura a Lugojului de unde un barbat sunase sa ceara sprijin medical.
Omul le-a povestit medicilor ca in timp ce lucra a simtit o intepatura puternica la unul dintre picioare, apoi a vazut in apropierea lui sarpele. L-a prins si l-a omorat.
„Nu stiu de unde o aparut. Toata lumea spune ca este o vipera”, a declarat barbatul, lucru confirmat si de medici pentru lugojinfo.ro.
Dupa ce a primit ingrijiri medicale si vaccin, barbatul a fost lasat sa mearga acasa. La cateva ore dupa incident, omul a sunat din nou la 112 sa ceara ajutorul doctorilor. Spunea ca se simte rau si are durere groaznice la piciorul afectat.
Starea lui este buna. O sa il ducem la spital si va ramane sub supraveghere”, a declarat pentru lugojinfo.ro dr. Gheorghe Frantescu, medic in cadrul Statiei de Ambulanta Lugoj. Barbatul a fost transportat in cele din urma la spital in Timisoara, unde doctorii il monitorizeaza.
Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum a putut ajunge vipera la marginea Lugojului, intrucat astfel de serpi nu traiesc decat in zone inalte si stancoase.
Cel mai probabil aceasta a scapat din mainile vreunui crescator.

vipera ambulantei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005822 (s)