News Flash:

SOCANT! Un asistent medical a violat mai multe paciente la Terapie Intensiva!

21 Iulie 2015
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
terapie intensiva
Doi angajati ai Spitalului John Radcliffe din Oxford au fost condamnati la inchisoare dupa ce-au violat mai multe paciente, aflate in stare de inconstienta la sectia de Terapie Intensiva. Povestea uneia dintre victime, care avea 17 ani cand a fost molestata, este de-a dreptul socanta, tanara ajungand sa fie internata permament la psihiatrie din cauza traumei suferite.
Spitalul din Oxford a ajuns in atentia intregii tari dupa ce doi asistenti medicali au fost trimisi dupa gratii sub acuzatia ca au violat pacientele de la sectia de Terapie Intensiva pe care trebuiau sa le ingrijeasca. Unul dintre ei, de origine filipineza, a violat o adolescenta de 17 ani, care ajunsese in stare grava la spital dupa o tentativa de suicid, iar trauma suferita i-a declansat victimei o forma de schizofrenie paranoica.
Mama fetei, care in prezent are 28 de ani si isi petrece tot timpul intr-un spital de boli psihice, a povestit pentru The Mirror, tragedia prin care familia sa a trecut.
"In seara respectiva am lipsit aproximativ doua ore de la spital, ca sa-mi haine de schimb de acasa. Cand m-am intors, Amy era intr-o rezerva, inca ametita de pastilele pe care le inghitise si parea sa aiba halucinatii. Dar la un moment dat mi-a spus "Un asisten m-a atins. M-a violat". Niciun moment nu mi-am imaginat ca poate fi adevarat. Am crezut ca si-a imaginat din cauza medicamentelor", povesteste mama lui Amy.
Nici atunci cand asistentul medical a intrat in rezerva, iar Amy a inceput sa tipe sa iasa afara si sa n-o atinga pentru ca el cel care a violat-o, femeia nu a crezut ca fiica ei relateaza ceva ce s-a intamplat in mod real. "Barbatul, cu trasaturi filipineze si par negru, scurt, n-a schitat nici macar un gest cand Amy l-a acuzat. Am crezut ca totul era legat de halucinatiile pe care i le provocasera pastilele", adauga femeia, scrie evz.ro.
Dupa externare, starea psihica a tinerei s-a inrautatit permanent, iar medicii au diagnosticat-o cu schizofrenie paranoica si a fost internata permanent intr-o clinica de specialitate.
Ulterior, la ceva vreme de la incidentul respectiv, mama lui Amy da peste un articol despre un asistent medical de la acelasi spital judecat pentru viol, iar cand vede fotografia il recunoaste pe barbatul care avusese grija de fiica ei si pe care aceasta il acuzase. Juriul tocmai il achitase de acuzatia de viol, condamnandu-l insa la 16 luni de inchisoare pentru activitati sexuale cu un minor aflat in grija.
Disperata, femeia realizeaza greseala pe care o comisese si, de comun acord cu fiica sa, se adreseaza politiei, unde afla ca inca una dintre victimele asistentului medical depusese plangere dupa ce citise acelasi articol. In final, acesta a fost condamnat la noua ani de inchisoare pentru viol.
Recent, un alt asistent medical, de la acelasi spital, a fost condamnat la 18 ani de inchisoare sub acuzatia de viol, iar conducerea spitalului a modificat regulamentul cu privire la pacientele inconstiente internate la Terapie Intensiva, cerand ca acestea sa nu mai fie internate in rezerve izolate.

schizofrenie paranoica boli psihice amy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005659 (s)