News Flash:

SOCANT! Tatal elevei batause, reactie HALUCINANTA: "Mai da-le in...! S-au batut si gata"

17 Mai 2017
1509 Vizualizari | 0 Comentarii
bataie eleve
O filmare in care o oradeanca este tintuita la pamant si batuta a devenit rapid virala in mediul online. Imaginile sunt socante, insa de-a dreptul halucinant este cum a reactionat tatal elevei batause dupa intregul scandal.

O eleva a fost batuta cu bestialitate de alte minore la Oradea. Totul pentru ca victima ar fi barfit-o pe una dintre agresoare. Scenele au fost filmate si au generat revolta pe internet.

Doua eleve minore au fost saltate de politie dupa ce imaginile au ajuns in presa.

Una dintre elevele batause de la Oradea pare a fi o adolescenta cu probleme mari de comportament. Dovada stau si postarile sale de pe Facebook.

"Flavius Belcea ma!... nu'mi place ca au fost mai multe pe una!.... nu e corect !~.. stiu .... imi pare rau pt fata!... dar in rest mai da'le in pula mea...! s'au batut si gata ... nu s'au omorat ca la moldova pt 5 lei ....................iar cui nui convine in pula m...Vezi mai mult", a scris acesta.
Acesta a scris pe contul sau de Facebook ca nu are ce sa-i faca fetei sale, pentru ca aceasta nu-i da raportul.

"Nu laud ce a facut fiica-mea! Dar este fiica-mea si trebuie sai tin apararea. Si inca ceva! Aveti impresia ca fiica-mea m-a suna si-mi zice vezi tati ca na duc sa m-a bat! Dar stii tati m-a mai si filmez...... ", spune acesta.

De asemenea, intr-o alta postare, el recurge la un vocabular greu de reprodus pentru a spune ca, de fapt, nu e atat de grav ce a facut Flavia.

"De la o cearta intre copii sa ajuns la ce stiu eu ce!... in fine!.. asta e...! nu-mi retrag nici macar un cuvant!~ dar de acum incolo vreau sa vb doar cu cei ce mi's prieteni! dar am si un anunt de facut!...... uitativa bine la poza mea.. daca careva crede ca avem ceva de impartit si ne intalnim.. asta e..... o sa vedem", scrie tatal fetei.

Cazul celor trei adolescente din Oradea care sunt cercetate penal de politistii bihoreni pentru ca au batut cu pumnii si picioarele o colega si au filmat scena cu telefonul mobil este anchetat si de conducerea liceului la care invata fetele, verificari fiind facute, de asemenea, de catre reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Bihor.


Sursa: romaniatv.net

Galerie Foto

Galerie Video


flavia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)