News Flash:

SOCANT! Tanar din Biled, snopit in bataie de politisti. Motivul este uluitor

21 Decembrie 2014
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
 Bataie in toata regula, in Biled, joi dimineata. Mai multi politisti, dar si doi civili l-au agresat pe un tanar de 28 de ani din localitate. Barbatul a fost prins la volan fara permis, iar oamenii legii i-au invinetit si ochii pe langa dosarul penal intocmit pe numele lui. Totul a fost filmat de trecatori cu telefonul mobil.
Incidentul a avut loc joi dimineata pe o straduta laturalnica din Biled. Doi dusmani mai vechi de-ai tanarului de 28 de ani au mers la politie sa reclame ca acesta circula cu masina, desi nu are permis, sustine victima. Agentii, impreuna cu reclamantii, s-au pus la panda, povestesc martorii, si l-au asteptat pe tanar. Acesta mergea spre serviciu, la cateva strazi distanta de casa sa, cand a fost incoltit.

Zeci de pietoni arsi la buzunare de politisti, pentru traversare neregulamentara
 
„Mergeam spre serviciu. Am vazut masina de politie ca vine din spate si chiar le-am facut loc pentru ca nu mi-am dat seama ca au treaba cu mine. Atunci mi-au taiat agresiv calea si am ajuns in sant cu masina. Doi civili din masina de politie s-au dat jos, m-au tras afara din masina mea si au inceput sa ma loveasca impreuna cu politia. Apoi m-au dus la sectie, unde m-au batut din nou. Au inchis postul de politie cu cheia iar rudele mele nu au putut sa intre sa vada ce-i cu mine. Nu mi se pare normal ce s-a intamplat. Am condus fara permis, trebuia sa ma duca la post civilizat nu sa ma bata cum m-au batut. Nu este normal sa se intample asta”, povesteste Florin Bodnar, victima politistilor, conform Tion.ro.
De cealalta parte, politistii au o alta versiune a celor intamplate.
„Intrucat soferul de 28 de ani nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de politisti, s-a procedat la urmarirea acestuia in trafic iar la un moment dat acesta a abandonat autoturismul si a fugit, reusindu-se ulterior imobilizarea acestuia si, intrucat era recalcitrant, s-a procedat la incatusarea sa si conducerea la sediul politiei, unde i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere”, spune Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
Tanarul de 28 de ani si-a scos acum certificat medico-legal si a luat si legatura cu un avocat. El se va adresa in instanta impotriva celor care l-au batut.

Vezi foto cu tanarul batut pe tion.ro

bataie n biled florin bodnar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005202 (s)