News Flash:

SOCANT! Pedofilul este politist la rutiera in Bucuresti! A fost recunoscut de colegii sai. Are 45 de ani, este casatorit si are doi copii

8 Ianuarie 2018
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
pedofil bucuresti 96707200

Barbatul suspectat ca ar fi agresat doi minori, intr-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, este agent de politie. Politia Capitalei a anuntat, oficial, ca persoana audiata in cazul de agresiune sexuala asupra a doi minori este agent al Brigazii Rutiere. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii sai ca urmare a vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.
Dumitru Coarna, liderul Sindicatutului National al Politistilor si Personalului Contractual, a declarat luni ca agresorul ca celor doi copii, fapta petrecuta intr-un lift din Capitala, este politist la Brigada Rutiera si a fost identificat de colegii sai.

Un barbat suspectat ca ar fi agresat sexual doi copii intr-un lift, vineri seara, a fost depistat de politisti, acesta fiind dus la audieri.

La acest moment, la sediul Politiei Capitalei se afla un potential suspect in cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018, un barbat de 45 de ani. Fata de acesta se desfasoara activitati procedurale prevazute de CPP, transmite Politia Capitalei.
Barbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv noua ani, in liftul unui bloc din Capitala.

„In cauza au fost declansate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Sectia 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 6 efectueaza investigatii in vederea depistarii si tragerii la raspundere penala a persoanei care a agresat minorii”, anunta, vineri seara, Politia Capitalei.

Politistii au inceput cercetarile dupa ce barbatul a fost surprins de o camera de supraveghere din liftul in care a incercat sa agreseze cei doi minori.

Incidentul a avut loc in cartierul Drumul Taberei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007103 (s)