News Flash:

SOCANT! O femeie a fost injunghiata mortal, in plina strada, de un bolnav psihic. Calaul a mai injunghiat o tanara, in urma cu doi ani!

25 August 2017
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Update - FEMEIA A MURIT LA SPITAL

O femeie a fost injunghiata in gat, vineri la pranz, in zona unei cofetarii din localitatea argeseana Mioveni, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta
. Primele date obtinute de catre politisti arata ca agresorul este un barbat de 37 de ani, bolnav psihic, care in urma cu doi ani a mai atacat o tanara pe strada, pe care, de asemenea, a injunghiat-o. La ora transmiterii stirii, victima, care a suferit o hemoragie masiva si este in stare foarte grava, este transportata la spital.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, o persoana a anuntat, vineri la pranz, ca o femeie a fost injunghiata in gat, in plina strada, in dreptul unei cofetarii din Mioveni.
La locul incidentului, au fost trimise de urgenta un echipaj al Servciului Judetean de Ambulanta Arges si un echipaj SMURD de Terapie Intensiva Mobila.
Primele date obtinute de catre politisti arata ca agresorul este un barbat de 37 de ani, bolnav psihic, care aparent nu are nicio legatura cu femeia pe care a atacat-o si care este in stare foarte grava.
Surse din Politie au declarat pentru News.ro ca in urma cu doi ani barbatul a atacat tot pe strada o tanara pe care, de asemenea, a injunghiat-o. La vremea respectiva, barbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanta a dispus tratament medicamentos pentru barbat, iar din punct de vedere legal el se afla in grija mamei sale.
Potrivit acelorasi surse, in urma cu doua luni, barbatul a avut o criza si a fost internat la un spital din Vedea.
Victima barbatului, despre care autoritatile nu au foarte multe date, este in stare grava, ea suferind o hemoragie masiva. Dupa ce a fost injunghiata, femeia a fost preluata de un echipaj de Terapie Intenvsiva mobila si dusa la spital, unde medicii incearca sa o salveze. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006643 (s)