News Flash:

SOCANT! Nu poti sa crezi cu cine va petrece Revelionul Valentina Pelinel

26 Decembrie 2016
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
valentina pelinel2
Anul acesta, Valentina Pelinel isi va petrece Revelionul impreuna cu Mihaela Borcea! Surpriza, cele doua vor intampina Anul Nou in ballroom-ul pe care il detine fostul sef de la Dinamo, aflat actualmente dupa gratii la Penitenciarul Jilava!Pelinel si Mihaela Borcea par sa se inteleaga din ce in ce mai bine in ultima perioada. In ciuda carcotasilor care sustin ca ele se ocolesc atunci cand se intalnesc in public si nu isi vorbesc decat foarte rar si numai cand este absolut necesar, cele doua doamne din viata ex-actionarului dinamovist au o relatie speciala.
O prima dovada ca Valentina si afacerista au legat o stransa prietenie a fost chiar saptamana trecuta! Pe 8 decembrie, blondina si-a serbat ziua de nastere, la un restaurant de lux cu specific pescaresc din Herastrau, iar una dintre invitatele speciale a fost Mihaela. De altfel, paparazzii WOWbiz.ro au si surprins-o pe Mihaela Borcea in local, extrem de joviala cu sarbatorita, semn ca se simtea foarte bine in prezenta ei.
Mai mult, cateva ore mai tarziu, cele doua s-au intalnit si la evenimentul de fite organizat de "Ghidul Miresei", unde ambele au fost premiate. E adevarat, Valentina si Mihaela nu au stat una langa alta, insa nu pentru ca nu si-ar fi dorit, ci fiindca, au fost solicitate la interviuri si nu au mai avut apoi timp de discutii.
Ca totul sa fie perfect, exista si o alta dovada care demonstreaza apropierea dintre fosta si actuala partenera de viata a afaceristului. Astfel, de Sarbatori, ele vor fi impreuna si spera ca de Craciun fostul actionar al “cainilor rosii” sa fie lasat acasa pentru cateva zile.
“Poate Dumnezeu va face o minune in cazul lui si va fi alaturi de noi! Copiii il asteapta, spera ca el sa fie si fizic cu ei, nu doar la telefon! Cine stie…nimic nu este imposibil”, a spus Mihaela pentru WOWbiz.ro, in timp ce Valentina a completat-o si a sustinut ca “are speranta ca barbatul sau ii va fi aproape de Craciun”.
In plus, Pelinel a tinut sa precizeze, atunci cand a fost intrebata unde isi va petrece Revelionul, ca va fi langa Mihaela.
“De Anul Nou, ma voi duce la ballroom-ul din Strandul Moghioros, manageriat de Mihaela! Asta este dorinta mea. In anii precedenti, am fost la munte, insa acum il am pe Milanica si este important sa ma gandesc la el. Asa ca voi sta in Bucuresti si vom fi impreuna, noi, persoanele apropiate barbatului meu”, a declarat Valentina.

valentina pelinel revelionul mihaela borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004941 (s)