News Flash:

SOCANT! Mihai Onila, TERORIZAT!

26 Februarie 2017
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai onila
Mihai Onila, terorizat de o femeie, pe contul de socializare. Artistul, care este casatorit de ani de zile cu Adriana si are o familie frumoasa, i-a cazut cu tronc unei necunoscute. Acesta a postat un mesaj pe contul de socializare, in care le spune fanilor prin ce trece, scrie Libertatea.ro.
Mihai Onila, terorizat de o femeie, pe Facebook. Interpretul le-a marturisit prietenilor virtuali ca nu mai scapa de femeie si ii roaga sa nu le accepte prietenia pe reteaua de socializare.
Mihai Onila, terorizat de o femeie, in vediul virtual
“Am o familie minunata si pentru asta ii multumesc Lui Dumnezeu. Am dat acceptul unei femei care se numeste Alice Florentina Stanculetu din Alexandria – Teleorman care are inca vreo 4 sau 5 conturi, nu mai scap de ea !Femeia e obsedata de persoana mea si pentru ca nu am nici un motiv sa raspund nebuniei ei de a intra intr-o relatie cu mine, incearca sa ma discrediteze habar nu am ce e in mintea acelei femei ! Va rog frumos pe cei care ma cunosc sa nu o acceptati in lista ! Multumesc frumos.”, a scris Mihai Onila pe contul de socializare.
Ioana Emily Hope, fetita lui Mihai Onila avea doar 9 ani si s-a stins din viata in urma unor probleme grave de sanatate, o tumora pe creier, netratabila. Artistul a povestit, la Pro TV, cum s-a stins Emily si a marturisit ce i-a spus micutei inainte ca ea sa devina un inger.
  

mihai onila adriana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005670 (s)